För varje ny elev så skänker vi 400 kr till arbetet för flickors rätt till utbildning.
Gäller t o m 24/12.
Läs mer
Kom förberedd till hösttermin. Boka in någon av våra bästa studiecoacher redan nu - Boka här

Läxhjälp spanska

Läxhjälp i spanska! Få privatundervisning anpassad för dig. My Academy är ensamma om att endast anställa toppstudenter från universitet. Lär dig att planera & strukturera dina studier

Fri rådgivning

Bli bättre på spanska med vår läxhjälp

) Vill du ha en ökad förståelse för ämnet spanska och kanske få högre betyg på proven? My Academy erbjuder fysikhjälp, mattehjälp, programmeringshjälp och läxhjälp i andra ämnen med våra personliga studiecoacher.

Privatundervisning spanska?

Ni kan få hjälp med spanska antingen hemma hos er eller online genom vår egen specialdesignade plattform för läxhjälp online. Elever matchas med en studiecoach utifrån ämneskunskap, mål och behov för att göra vår spanskahjälp så bra som möjligt. Tack vare vår professionellt utvecklade matchningsprocess ökar chanserna för er spanskahjälp att bli både rolig och givande. Vi har flera privatlärare i spanska som väntar på att hjälp dig. Samtliga är toppstudenter på något av Sveriges bästa universitet.

Vi finns i hela landet och erbjuder personlig läxhjälp i Malmö, Stockholm, Göteborg, Lund och Uppsala för att nämna några.


Privatlektioner i Spanska FAQ

Hur lång är en privatlektion i spanska?
- En privatlektion i kemi varar i 2 timmar eller 90 minuter beroende på om läxhjälpen är online eller i hemmet.

Vad kostar privatundervisning i spanska?
- Det beror på, men från 390 kr/h. Då är du garanterad att ni får hjälp av en privatlärare som är student på något av Sveriges ledande universitet. Du kan även dela studiecoach med ett syskon eller vän.

Få prisförslag

Förutsättningslöst och anpassat till er. Vi återkommer inom kort under kontorstid.

Något gick fel! Vänligen kontrollera de angivna fälten.
Tack för ditt meddelande! Vi återkommer till dig inom kort.

Spanska läxhjälp

Introduktion:

Moderna språk är ett ämne som kan ges på 7 olika nivåer av 100-poäng på gymnasiet. Det börjar från nivå 3 på gymnasiet om eleven har redan läst upptill nivå 2 på grundskolan. Dock är det inte ovanligt att börja från nivå 1 på gymnasiet.

Elever väljer fritt bland de moderna språken som erbjuds av skolan. Spanska är ett av mest valda moderna språken på gymnasiet. Detta kan bland annat bero på att det är den andra mest talande språken i världen. En annan anledning till att spanska är populärt bland gymnasieelever att Spanien är ett av de favoritresmålen bland svenska folket.

Innehållet:

Varje språk kan uppdelas i fyra huvuddelar; hörförståelse, muntligförmåga, läsförståelse och skriftligförmåga och detta gäller även för spanska.

Enligt Skolverket, är centralt innehåll för moderna språk,

 1. Kommunikation
 2. Reception
 3. Produktion och interaktion

Det centrala innehållet huvudsakligen betyder att en elev som läser ett språk bör kunna läsförstå och hörförstå, samt tala och skriva språket med egna ord. Som nämnt tidigare, ges ämnet på 7 olika nivåer och kunskapskraven på dessa fyra huvuddelar ökar med nivåerna.

Mer detaljer om innehållen och kunskapskraven för de alla 7 nivåer kan läsas på Skolverkets hemsida.

Tips och råd:
 1. Det bästa du kan göra för att kunna lära sig ett språk är att öva på det. Kom ihåg, ”Övning ger färdighet”.
 2. Andra tipset är att inte jämföra ett språk med ett annat. Översättningen hjälper ibland, men inte är det bästa sättet att lära sig ett språk. Ett barn som lär sig sitt modersmål har inget att översätta på. Hen lär sig genom att öva. Det gör du med!

Slutligen, är vi på My Academy glada över att hjälpa er att bli bättre på ämnet. Just nu erbjuder vi läxhjälp och stöd på spanska ämnet upptill nivå 5. Välj bland våra duktiga studiecoacher och bli bättre inom ämnet.

My Academy erbjuder läxhjälp i bl.a. följande ämnen:
 • NO:

 • NO-ämnen Grundskolan,
 • Science 7-9
 • Allmän läxhjälp:

 • Allmän läxhjälp åk 1-6,
 • Allmän läxhjälp åk 7-9,
 • Samhällsorientering,
 • SO-ämnen Grundskolan,
 • SO-ämnen Gymnasiet,
 • Företagsekonomi,
 • Företagsekonomi Gymnasiet,
 • Programmering

Vill du veta mer om Läxhjälp?

Det går bra nu!

Spanskahjälp från My Academy

Samtliga studiecoacher följer My Academys inlärningsmetod, My Academy-metoden™, framtagen av superpedagogen Thomas Holmqvist.

Metoden utgår från effektiv arbetsstruktur, tydliga uppsatta mål och kontinuerlig uppföljning och bygger på forskning kring hur man på bästa sätt skapar resultat vid inlärning.

My Academy-metoden, en pedagogisk beprövad metod.