My Academy – Störst i Sverige på läxhjälp

0771-46 00 00

Idag: 09.00 - 19.00

Idag: 09.00-19.00

Idag: 09.00-19.00

Idag: 09.00-18.00

Idag: 9.00-17.00

Idag: 12.00-17.00

Idag: 12.00-17.00

Skrivbord i trä med anteckningsblock, linjal och penna ovanpå

Studiecoach - det perfekta extrajobbet

Flexibla arbetstider
Utvecklande arbete
Värdefull referens på ditt CV
Roligt arbete som gör skillnad

Sök nu - bli studiecoach!

Sök nu - bli studiecoach!

Om jobbet som studiecoach

Du väljer själv när och var du vill jobba – och självklart hur mycket. Som studiecoach hjälper du yngre elever med sina läxor och har en möjlighet att bli mentor och förebild.

Jobbet som studiecoach är en bra merit på ditt CV. Dessutom utvecklar du bland annat förmågan att kommunicera effektivt samt leda och motivera andra vilket du har nytta av i din framtida karriär oavsett bransch. Vi lämnar gärna referens till dina framtida arbetsgivare.

Bild på studeicoacher

Vad mer får jag som studiecoach?

Feedback och Support

Vi är måna om att du som jobbar hos My Academy ska känna trygghet, glädje och utveckling. Du får därför strukturerad feedback från din familj och kan alltid kontakta oss på kontoret om du har frågor om jobbet eller behöver pedagogiskt stöd och tips. Vi är måna om att våra anställda trivs och gör allt för att underlätta för dig!

Introduktionsutbildning

Under introduktionsutbildningen diskuterar vi pedagogiska metoder och går igenom olika scenarier och lösningar. Du lär dig My Academy-metoden och hur arbetet som studiecoach går till. Vi ser till att du är förberedd och kan växa i din arbetsroll!

Digitala Hjälpmedel

Som studiecoach får du bl.a. prenumeration på matteappen Mathleaks som är ett digitalt läromedel i matematik. Appen innehåller utförliga och pedagogiska lösningar till uppgifterna i de vanliga läroböckerna för högstadiet och gymnasiet. Ett perfekt hjälpmedel om ni kör fast i ett matteproblem.

Några studiecoacher berättar

“Jag tycker det är fantastiskt kul att vara studiecoach, just eftersom det är så givande!”

-Anna, studiecoach

“Det är väldigt flexibla tider och du kan välja var du vill arbeta. Det finns oftast uppdrag nära där du bor!”

-Keivan, studiecoach

“Att få feedback från sin elev och få känna att det man gjort ger resultat. Den glädjen är obeskrivlig!”

-Fredrika, studiecoach

Så tycker arbetsgivare

Att ha jobbat som studiecoach är en värdefull merit hos många arbetsgivare. Den kunskap och de talanger du utvecklar som studiecoach är eftersökta. Vi hjälper dig naturligtvis med referenser och rekommendationsbrev när du går vidare i karriären.

“Having worked as a tutor at My Aadamy shows that you are a resposible person with good communication skulls. That is attractive to any employer.”

Peter Burman, President, EF Corporate Solutions

”Att arbeta som studiecoach är särskilt meriterande då det tyder på goda färdigheter inom pedagogik, ledarskap och kommunikation, vilket anses relevant och värdefullt för framtida jobb inom alla yrkeskategorier.”

Vanessa Tönsfeldt, Resource manager, på Hifab

“We see former tutors as interesting when recruiting – it is definitely a plus.”

Edit Brunner, Country Manager at Splay