My Academy – Störst i Sverige på läxhjälp

0771-46 00 00

Idag: Öppet 10-16

Idag: Öppet 10-16

Idag: Öppet 10-16

Idag: Öppet 10-16

Idag: Öppet 10-16

Idag: Stängt

Idag: Stängt

Skrivbord i trä med anteckningsblock, linjal och penna ovanpå

Studiecoach - det perfekta extrajobbet

My Academy erbjuder personlig läxhjälpare med individuell studieplan i alla vanliga ämnen för grundskola och gymnasium. Flexibla arbetstider
My Academy erbjuder personlig läxhjälpare med individuell studieplan i alla vanliga ämnen för grundskola och gymnasium. Utvecklande arbete
My Academy erbjuder personlig läxhjälpare med individuell studieplan i alla vanliga ämnen för grundskola och gymnasium. Värdefull referens på ditt CV
My Academy erbjuder personlig läxhjälpare med individuell studieplan i alla vanliga ämnen för grundskola och gymnasium. Roligt arbete som gör skillnad

Sök nu - bli studiecoach!

Sök nu - bli studiecoach!

Om jobbet som studiecoach

Du väljer själv när och var du vill jobba – och självklart hur mycket. Som studiecoach hjälper du yngre elever med sina läxor och har en möjlighet att bli mentor och förebild.

Jobbet som studiecoach är en bra merit på ditt CV. Dessutom utvecklar du bland annat förmågan att kommunicera effektivt samt leda och motivera andra vilket du har nytta av i din framtida karriär oavsett bransch. Vi lämnar gärna referens till dina framtida arbetsgivare.

Bild på studeicoacher

Vad mer får jag som studiecoach?

Vi utvärderar varje kunds behov innan läxhjälpen kommer igång.

Feedback och Support

Vi är måna om att du som jobbar hos My Academy ska känna trygghet, glädje och utveckling. Du får därför strukturerad feedback från din familj och kan alltid kontakta oss på kontoret om du har frågor om jobbet eller behöver pedagogiskt stöd och tips. Vi är måna om att våra anställda trivs och gör allt för att underlätta för dig!

Vi matchar personligen eleven med den perfekta studiecoachen för läxhjälpen.

Introduktionsutbildning

Under introduktionsutbildningen diskuterar vi pedagogiska metoder och går igenom olika scenarier och lösningar. Du lär dig My Academy-metoden och hur arbetet som studiecoach går till. Vi ser till att du är förberedd och kan växa i din arbetsroll!

Läxhjälp ger ökad motivation, bättre studieteknik och högre resultat

Digitala Hjälpmedel

Som studiecoach får du bl.a. prenumeration på matteappen Mathleaks som är ett digitalt läromedel i matematik. Appen innehåller utförliga och pedagogiska lösningar till uppgifterna i de vanliga läroböckerna för högstadiet och gymnasiet. Ett perfekt hjälpmedel om ni kör fast i ett matteproblem.

Några studiecoacher berättar

Anna berättar om känslan när hon verkligen kan göra skillnad för en elev som studiecoach Spela filmen om My Academys studiecoacher

“Jag tycker det är fantastiskt kul att vara studiecoach, just eftersom det är så givande!”

-Anna, studiecoach

Keivan berättar om de flexibla tiderna han har som studiecoach Spela filmen om My Academys studiecoacher

“Det är väldigt flexibla tider och du kan välja var du vill arbeta. Det finns oftast uppdrag nära där du bor!”

-Keivan, studiecoach

Fredrika berättar om hennes erfarenheter från jobbet som Studiecoach Spela filmen om My Academys studiecoacher

“Att få feedback från sin elev och få känna att det man gjort ger resultat. Den glädjen är obeskrivlig!”

-Fredrika, studiecoach

Så tycker arbetsgivare

Att ha jobbat som studiecoach är en värdefull merit hos många arbetsgivare. Den kunskap och de talanger du utvecklar som studiecoach är eftersökta. Vi hjälper dig naturligtvis med referenser och rekommendationsbrev när du går vidare i karriären.

“Having worked as a tutor at My Acadamy shows that you are a responsible person with good communication skills. That is attractive to any employer.”

Peter Burman, President, EF Corporate Solutions

EF:s logo

”Att arbeta som studiecoach är särskilt meriterande då det tyder på goda färdigheter inom pedagogik, ledarskap och kommunikation, vilket anses relevant och värdefullt för framtida jobb inom alla yrkeskategorier.”

Vanessa Tönsfeldt, Resource manager, på Hifab

Hifab-logo

“We see former tutors as interesting when recruiting – it is definitely a plus.”

Edit Brunner, Country Manager at Splay

Splay logo