My Academy – Läxhjälp i hela Sverige

0771-46 00 00

Idag: 9.15-20

Idag: 9-20

Idag: 9-20

Idag: 9-20

Idag: 9-17

Idag: Stängt

Idag: Stängt

Skrivbord i trä med anteckningsblock, linjal och penna ovanpå

Studiecoach – Sveriges mest flexibla extrajobb

My Academy erbjuder personlig läxhjälpare med individuell studieplan i alla vanliga ämnen för grundskola och gymnasium. Givande, roligt och utvecklande arbete
My Academy erbjuder personlig läxhjälpare med individuell studieplan i alla vanliga ämnen för grundskola och gymnasium. Var med och gör skillnad i samhället
My Academy erbjuder personlig läxhjälpare med individuell studieplan i alla vanliga ämnen för grundskola och gymnasium. Värdefull merit på ditt CV
My Academy erbjuder personlig läxhjälpare med individuell studieplan i alla vanliga ämnen för grundskola och gymnasium. Flexibla arbetstider

Sök nu - bli studiecoach!

Något gick fel!
Tillåtna filtyper: .pdf, .doc, .docx

Om jobbet som studiecoach

Vem söker vi?

Är du student och vill ha extrajobb vid sidan om dina studier? Sök Sveriges bästa studentjobb hos oss på My Academy! Vi på My Academy väljer vi ut våra studiecoacher med stor omsorg. Vi söker dig som vill göra skillnad i andra människors liv och i samhället genom ett flexibelt extrajobb som går utmärkt att kombinera med studier.

För att få ett extrajobb som studiecoach hos oss behöver du:

  • Vara 18 år eller äldre
  • Ha goda ämneskunskaper på gymnasienivå
  • Studera vid högskola eller universitet alternativt planerar att göra det
  • Kunna jobba minst två uppdrag á 2 timmar (totalt 4 timmar) per vecka under minst 1 års tid
  • Kunna kommunicera tydligt på svenska i tal och skrift
  • Acceptera att vi genomför en bakgrundskontroll mot brottsregistret

Mer om jobbet

I samband med ett studentjobb som studiecoach hos oss erbjuder vi dig stor flexibilitet och möjlighet att utvecklas inom bland annat ledarskap, problemlösning, pedagogik och andra färdigheter som efterfrågas av arbetsgivare idag. När det senare blir dags för dig att söka dig vidare efter din utbildning ställer vi gärna upp som referens, eftersom vår ambition är att My Academys studentjobb som studiecoach ska vara en språngbräda för din framtida karriär.

Du får dessutom:

  • Tydlig lönetrappa
  • Pedagogisk utbildning
  • Strukturerad återkoppling
  • Kontinuerlig vidareutbildning inom t.ex. studieteknik, ledarskap och motivation

Vi vet att våra studiecoacher är duktiga och har höga ambitioner. Därför samarbetar vi med flertalet företag som har specialframtagna erbjudanden för dig som studiecoach hos My Academy, exempelvis Eurobonus, Handelsbanken och Nordic Wellness.

My Academys studentjobb som studiecoach erbjuder även stora möjligheter att utöka ditt kontaktnät, vilket är en stor fördel i din framtida karriär.

Bild på studeicoacher

Vad mer får jag som studiecoach?

Bra merit att vara studiecoach

Meriterande på CV:t

My Academys extrajobb som studiecoach är en språngbräda för din framtida karriär. Att ha erfarenhet av arbetet som studiecoach är en bra merit på ditt CV, eftersom arbetet ger kunskap inom allt från ledarskap till pedagogik

Feedback och återkoppling

Feedback & återkoppling

Vi är måna om att du ska utvecklas och känna glädje i ditt extrajobb som studiecoach. Därför får du regelbunden, strukturerad feedback från familjerna du jobbar hos, för att du ska kunna nå din fulla potential i rollen som studiecoach!

Hjälpmedel för dig som studiecoach

Support & hjälpmedel

Som anställd studiecoach hos oss kan du alltid kontakta vårt kontor om du behöver pedagogiskt stöd eller annan support. För att underlätta ditt studentjobb som studiecoach får du även tillgång till hjälpmedel som exempelvis matteappen Mathleaks, som är ett digitalt läromedel i matematik.

Några studiecoacher berättar

Anna berättar om känslan när hon verkligen kan göra skillnad för en elev som studiecoach Spela filmen om My Academys studiecoacher

“Jag tycker det är fantastiskt kul att vara studiecoach, just eftersom det är så givande!”

-Anna, studiecoach

Keivan berättar om de flexibla tiderna han har som studiecoach Spela filmen om My Academys studiecoacher

“Det är väldigt flexibla tider och du kan välja var du vill arbeta. Det finns oftast uppdrag nära där du bor!”

-Keivan, studiecoach

Fredrika berättar om hennes erfarenheter från jobbet som Studiecoach Spela filmen om My Academys studiecoacher

“Att få feedback från sin elev och få känna att det man gjort ger resultat. Den glädjen är obeskrivlig!”

-Fredrika, studiecoach

Så tycker arbetsgivare

Att ha jobbat som studiecoach är en värdefull merit hos många arbetsgivare. Den kunskap och de talanger du utvecklar som studiecoach är eftersökta. Vi hjälper dig naturligtvis med referenser och rekommendationsbrev när du går vidare i karriären.

“Having worked as a tutor at My Acadamy shows that you are a responsible person with good communication skills. That is attractive to any employer.”

Peter Burman, President, EF Corporate Solutions

EF:s logo

”Att arbeta som studiecoach är särskilt meriterande då det tyder på goda färdigheter inom pedagogik, ledarskap och kommunikation, vilket anses relevant och värdefullt för framtida jobb inom alla yrkeskategorier.”

Vanessa Tönsfeldt, Resource manager, på Hifab

Hifab-logo

“We see former tutors as interesting when recruiting – it is definitely a plus.”

Edit Brunner, Country Manager at Splay

Splay logo