Kom förberedd till hösttermin. Boka in någon av våra bästa studiecoacher redan nu - Boka här

Studiecoach - Sveriges mest flexibla extrajobb!

 • Tjäna 125 - 180 kr/h och få en tydlig lönetrappa
 • Var med och gör skillnad i samhället
 • Värdefull merit på ditt CV
 • Flexibla arbetstider
 • Givande roligt och utvecklande arbete

Ansök nu:

Något gick fel med din ansökan! Vänligen kontrollera de angivna fälten.

Universitetsstudenternas självklara val av extrajobb

Är du student och vill ha extrajobb vid sidan om dina studier? Vi söker dig som vill göra skillnad i andra människors liv och i samhället genom ett flexibelt extrajobb som går utmärkt att kombinera med studier.

För att få ett extrajobb som studiecoach hos oss behöver du:

 • Studera vid högskola eller universitet alternativt planerar att göra det
 • Vilja jobba minst 4h / vecka
 • Kunna kommunicera tydligt på svenska i tal och skrift

Nu hyr vi även ut våra studiecoacher till näringslivet.

Läs mer

Vad får man för lön på My Academy?

Som studiecoach på My Academy har du branschens bäst lön! Ingångslönen är i 125 kr/h och grundlönen höjs desto fler timmar du har undervisat, upp till 155 kr/h. Utöver din lön kan du även få 25 kr/h i reseersättning. Du kan således tjäna upp till 180 kr/h på My Academy. Jobbet som studiecoach är inte bara välbetalt. Det är också extremt givande att hjälpa unga med läxorna och höja deras självkänsla. Dessutom arrangerar vi ofta roliga event för dig som anställd!

Mer om jobbet

I samband med ett studentjobb som studiecoach hos oss erbjuder vi dig stor flexibilitet och möjlighet att utvecklas inom bland annat ledarskap, problemlösning, pedagogik och andra färdigheter som efterfrågas av arbetsgivare idag. När det senare blir dags för dig att söka dig vidare efter din utbildning ställer vi gärna upp som referens, eftersom vår ambition är att My Academys studentjobb som studiecoach ska vara en språngbräda för din framtida karriär.

Vi vet att våra studiecoacher är duktiga och har höga ambitioner. Därför samarbetar vi med flertalet företag som har specialframtagna erbjudanden för dig som studiecoach hos My Academy, exempelvis Eurobonus, Handelsbanken och Nordic Wellness.

My Academys studentjobb som studiecoach erbjuder även stora möjligheter att utöka ditt kontaktnät, vilket är en stor fördel i din framtida karriär.

Du får dessutom:

 • Tydlig lönetrappa
 • Pedagogisk utbildning
 • Strukturerad återkoppling
 • Kontinuerlig vidareutbildning inom t.ex. studieteknik, ledarskap och motivation

Vad mer får jag som Studiecoach?

Meriterande på CV:t

My Academys extrajobb som studiecoach är en språngbräda för din framtida karriär. Att ha erfarenhet av arbetet som studiecoach är en bra merit på ditt CV, eftersom arbetet ger kunskap inom allt från ledarskap till pedagogik

Feedback & återkoppling

Vi är måna om att du ska utvecklas och känna glädje i ditt extrajobb som studiecoach. Därför får du regelbunden, strukturerad feedback från familjerna du jobbar hos, för att du ska kunna nå din fulla potential i rollen som studiecoach!

Support & hjälpmedel

Som anställd studiecoach hos oss kan du alltid kontakta vårt kontor om du behöver pedagogiskt stöd eller annan support.