Läxhjälp med studiecoach

Student to business

student-to-business

Hyr in specialistkompetens till företaget i form av en studentkonsult – via My Academy. Vi har alltid studiecoacher redo för kortare studentuppdrag inom olika ämnen. Vilken hjälp behöver ni? 

Låt en student göra jobbet!

Du känner säkert till att vi anställer de bästa studenterna från de bästa universiteten och hjälper normalt ungdomar höja betygen. Men visste du att vi hjälper företag och organisationer på konsultbasis? Hos oss hittar du toppstudenter från skolor som KTH, Chalmers och Handelshögskolan. Unga människor med en gedigen utbildning, mycket motivation och flexibla scheman. Låter det intressant?

Vi har drygt 1000 anställda, som alla har unika intressen och kunskaper. Gemensamt är att samtliga är studenter från något av Sveriges bästa universitet. De kan analysera data och ge insikter. De kan skriva content till er hemsida och vi kan skriva rapporter och göra omvärldsanalyser på diverse områden. Vår bredd gör oss unika och vi har därför en konsult som passar varje uppdrag som handen i handsken.

Processen:

1. Specificera projektet via telefon eller email.
2. Vi hittar och presenterar en/era konsulter
3. Våra konsulter jobbar på projektet på sin lediga tid


Fr. 299 kr exkl. moms / h

Hyr en studentkonsult idag!

  Dataanalys

  Vi anställer främst ingenjörer från universitet som KTH i Stockholm och Chalmers i Göteborg. De har således en mycket god analytisk och matematisk förmåga. Vi kan strukturera upp er data och genom dataanalys i Excel kan vi ge er insikt i kundbeteenden och hitta nya möjligheter.

  Content & översättningar

  Vi har många anställda som studerar språkvetenskap och litteratur. Oavsett vad era texter ska handla om kan vi hitta en skriftligt begåvad konsult med insyn i ämnet. Vi kan skriva SEO-anpassade texter till hemsidan och vi kan också översätta era texter till valfritt språk. Vi kan ta oss an större projekt och vi kan också göra mindre insatser, som att skriva ett veckovis blogginlägg på relevant tema till er hemsida.

  Research & omvärldsspaning

  Våra konsulter är vana vid att göra research och skriva rapporter av olika slag. Vi kan göra inter undersökningar och skriva rapporter, men vi kan också göra vår research på ett bredare plan genom att samla information online. Vi kan göra konkurrensanalyser och omvärldsbevakningar kring valfritt ämne och vi kan ta fram beslutsmaterial.

   

   

  ”En av My Academys studenter har hjälpt oss att ta fram fantastiskt bra content till vår hemsida. Det har haft en betydande roll i vårt framgångsrika SEO-arbete”

   

  / Johan, Marknadschef

  My Academys läxhjälp

  • 94% Kundnöjdhet
  • 9 av 10 höjer betygen
  • +15 000 kunder
  • Alla ämnen/åldrar

  Intresseanmälan

  En av våra client managers ringer upp och hjälper er med er frågor

   Kom igång med läxhjälpen!

   Intresseanmälan