Läxhjälp med studiecoach

Kontaktperson för samarbete – Theodor Bürki

Välkommen till My Academy! Vi uppskattar alltid gynnsamma, externa samarbeten och strävar efter att skapa långsiktiga partnerskap med företag och individer som kan stärka elever och utbildning. Om du är intresserad av att utforska möjligheterna till samarbete eller försäljning av externa tjänster, är du på rätt plats.

Kontaktperson: Theodor Bürki

Om ni vill komma i kontakt med oss på My Academy, för att diskutera ett samarbete eller partnerskap, så är det Theodor Bürki ni ska kontakta. Han är marknadschef på My Academy och ansvarar för externa samarbeten.

Varför samarbeta med My Academy?

  • Öppensinnade och framåt: Vi är kända för att leverera innovativa och skräddarsydda till våra kunder. Det stämmer även i våra samarbeten. Kommer du med en bra idé  så lyssnar vi!
  • Kvalitet & tillförlitlighet: My Academy strävar alltid efter hög kvalitet och tillförlitlighet i varje tjänst vi tillhandahåller. Så även i våra samarbeten, så tveka inte på att höra av dig.
  • Öppen Kommunikation: Vi tror på öppenhet och tydlig kommunikation för att skapa en stark och långsiktig relation med våra partners.

Hur kontakter du oss?

Om du är intresserad av att diskutera samarbeten, partnerskap eller försäljning av externa tjänster är du välkommen att kontakta Theodor Bürki på: theodor@familjo.se. Vi ser fram emot att höra från dig och diskutera hur vi tillsammans kan skapa något bra och värdeskapande.

Kom igång med läxhjälpen!

Intresseanmälan