My Academy – Störst i Sverige på läxhjälp

0771-46 00 00

Idag: 09.00-20.00

Idag: 09.00-20.00

Idag: 09.00-18.00

Idag: Stängt

Idag: 09.00-17.00

Idag: Stängt

Idag: Stängt

Skrivbord i trä med anteckningsblock, linjal och penna ovanpå

Välkommen till My Academy

My Academy är Sveriges största läxhjälpsföretag och har sedan 2005 hjälpt tusentals elever till ökad studieglädje, högre motivation och bättre ämneskunskap.

Resultatet av samarbetet blir ökad motivation.

De flesta vänder sig till oss när eleven behöver hjälp med ämneskunskap eller en specifik kurs. Som förälder är det inte alltid lätt att ha konkret kunskap i de ämnen eleven läser.

Våra studiecoacher är utbildade i My Academys pedagogiska metod. De är kompetenta inom sina respektive ämnesområden, och kan även lära ut studieteknik, hjälpa till att göra inlärning roligt och bli ett viktigt bollplank.

Studiecoachen blir ofta mer än en läxhjälpare, och får rollen som mentor och förebild.

Eftersom långsiktiga samarbeten ger bäst resultat är Termins- och läsårspaketen våra mest populära tjänster. Vi vet också att vissa behöver mer flexibel läxhjälp, och kan därför erbjuda andra upplägg.

Jag, Malins mamma och skolan har sett resultat vi aldrig hade kunnat ana. Bara hoppas och drömma om. Även om det till största delen är matematik de har arbetat med, har resultaten i alla andra ämnen skjutit i höjden. Jag är så stolt och glad över vår dotters framsteg.” - Peter, pappa till Malin

Studiecoach med elev

Varför välja My Academy?

Personligt Matchad Studiecoach

Vi lägger mycket tid och omsorg på att rekrytera, kvalitetssäkra och utbilda studiecoacher, innan vi matchar dem med eleven. Det är i relationen och förtroendet mellan studiecoach och elev som vi ser den stora utvecklingen hos elever - i allt från ämneskunskap, studieglädje, motivation och självförtroende.

Pedagogisk Expertis

My Academy grundades redan 2005 och är Sveriges ledande läxhjälpsföretag. Vi har lång pedagogisk erfarenhet som vi omsatt till My Academy-metoden, en metod som gör läxhjälp effektiv. Den pedagogiska kompetensen gör våra studiecoacher effektiva och professionella i sin läxhjälp.

Störst i Skandinavien

Vi vill att varje elev vi arbetar med får rätt stöd givet behov. Om ni av någon anledning vill byta studiecoach, hjälper vi er såklart att hitta en ny. Vi finns alltid tillgängliga vid frågor och nås på 0771-46 00 00.

My Academy Läxhjälp modell
Kom igång direkt med läxhjälp

Vi som jobbar här

My Academy grundades 2005 av Kristian Hansson, Anna Tormodsson och Marcus Håkanson. Här är några av oss som jobbar på kontoret idag:

Ingrid von Konow är VD på läxhjälpsföretaget My Academy

Ingrid von Konow

VD. Ingrid har arbetat i tio år inom mediebranschen. Hon har erfarenhet från olika chefspositioner på MTGx, Groupon, Bonnier Growth Media och Metro International. Ingrid har en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm.

Frederik Lindgren är operativ chef på läxhjälpsföretaget My Academy

Frederik Lindgren

Head of Operations. Frederik är lärare i grunden och har varit på My Academy sedan 2010. Med djup inblick i My Academys alla avdelningar driver han idag den operativa verksamheten.

Emelie Saarikoski, Ekonomichef

Emelie Saarikoski

CFO. Emelie har sex års erfarenhet från mediebevakningsbolaget Opoint där hon haft roller som redovisningsansvarig, controller och senast ekonomichef. Emelie har en Bachelor i Accounting and Finance från Uppsala Universitet.

My Academys styrelse

Per Hallius

Styrelseordförande. Per Hallius har verkat inom management consulting i 25 år, varav tio år som vd och senare ordförande för Boston Consulting Group i Sverige. Idag är Per rådgivare, styrelseledamot och investerare. Per har en MBA från Harvard Business School.

Anna Tormodsson

Styrelseledamot. Anna Tormodsson var förste anställd på My Academy och har under sina år på företaget främst jobbat med kund- och studiecoachkvalitet samt tagit fram företagets pedagogiska upplägg My Academy-metoden.

Erik Brandberg

Styrelseledamot. Erik Brandberg arbetar via Gullspång Invest med finansiella investeringar och utveckling av startups och mer mogna bolag. Erik har en bakgrund som managementkonsult på Connecta och Acando.

Ulrika Viklund (fd. Lindwall)

Styrelseledamot. Ulrika Viklund är managing director för tv-streamingtjänsten Plejmo. Tidigare var hon chef för nya marknader på Spotify. Hon har flera år i rad listats som topp 25 av Sveriges ”Framtidens kvinnliga ledare”.

My Academys styrelse