Kom förberedd till hösttermin. Boka in någon av våra bästa studiecoacher redan nu - Boka här

Välkommen till My Academy

My Academy har sedan 2005 hjälpt tusentals elever på högstadiet och gymnasiet till ökad studieglädje, högre motivation och bättre ämneskunskap. Vår passion är att få dig som elev att nå dina unika studiemål, oavsett om du jagar ett A eller kämpar för att rädda ett E.

 • Bättre ämneskunskap
 • Ökad motivation
 • Högre betyg
 • 94% Kundnöjdhet

Så funkar My Academy

1. Utvärdera behov

Vi börjar med ett samtal för att tydligt förstå vilka behov ni har och hur er målbild ser ut. Vi hjälper tusentals elever på högstadiet och gymnasiet varje år, men alla uppdrag är unika.

2. Personlig matchning

Vi har tusentals studiecoacher och väljer ut den som passar eleven bäst utifrån ämneskunskap, mål och behov. Även personligheten spelar in i valet av studiecoach. Ska vi nå bästa resultat så är bra personkemi A & O.

3. Läxhjälpen är igång!

Nu börjar resan mot bättre resultat, ökad motivation och studieglädje! Tillsammans med eleven sätter vi upp olika delmål som ska bereda vägen till det övergripande studiemålet.

4. Utvärdering och uppföljning

Våra professionella studiecoacher skickar en utvärdering efter varje tillfälle. Dessutom får våra elever en längre skriftlig utvärdering efter varje termin.

Fri rådgivning

Några av våra Studiecoacher

  Gå till alla studiecoacher

  My Academy-metoden, en pedagogisk beprövad metod.

  Få prisförslag

  Förutsättningslöst och anpassat till er. Vi återkommer inom kort under kontorstid.

  Något gick fel! Vänligen kontrollera de angivna fälten.
  Tack för ditt meddelande! Vi återkommer till dig inom kort.

  Varför välja My Academy?

  Personligt matchad Studiecoach

  Vi lägger mycket tid och omsorg på att rekrytera, kvalitetssäkra och utbilda studiecoacher, innan vi matchar dem med eleven. Det är i relationen och förtroendet mellan studiecoach och elev som vi ser den stora utvecklingen hos elever - i allt från ämneskunskap, studieglädje, motivation och självförtroende.

  Pedagogisk expertis

  My Academy grundades redan 2005 och är ett av Sveriges ledande läxhjälpsföretag. Vi har lång pedagogisk erfarenhet som vi omsatt till My Academy-metoden, en metod som gör läxhjälp effektiv. Den pedagogiska kompetensen gör våra studiecoacher effektiva och professionella i sin läxhjälp.

  Eleven i fokus

  Vi vill att varje elev vi arbetar med får rätt stöd givet behov. Om ni av någon anledning vill byta studiecoach, hjälper vi er såklart att hitta en ny. My Academy erbjuder personlig läxhjälp i Göteborg, Stockholm, Malmö, Lund och Uppsala. Vi finns även på fler orter dessutom erbjuder vi läxhjälp online.

  Vi finns alltid tillgängliga vid frågor och nås på 0771-46 00 00.

  Sveriges mest erfarna studiecoacher

  De flesta vänder sig till oss när eleven behöver hjälp med ämneskunskap eller en specifik kurs. Som förälder är det inte alltid lätt att ha konkret kunskap i de ämnen eleven läser.

  Studiecoachen blir ofta mer än en läxhjälpare, och får rollen som mentor och förebild. Alla våra professionella studiecoacher är själva studerande och har alltid ämneskunskapen nära till hands. Faktum är att vi är ensamma i branschen om att endast anställa studenter från universitet och högskolor.

  Alla studiecoacher genomgår också en omfattande rekryteringsprocess med pedagogiska tester samt utbildning i vår unika My Academy metod.