Från köksbordet till marknadsledare

Från köksbordet till marknadsledare

Vi grundade My Academy 2005 då vi själva upplevt vilken enorm skillnad det är att någon utanför den egna familjen kommer hem och coachar kring läxarbetet. Det blir mindre vardagsstress och skapar ökad motivation hos barnen.

 

My Academy är idag Sveriges största läxhjälpsföretag och finns i hela Sverige och Danmark.

 

Vi drivs av att se elever nå sin fulla potential.

Kristian Hansson, Anna Tormodsson & Marcus Håkanson

Grundare, My Academy

KONTAKTA OSS

RING OSS

0771-46 00 00

Idag: stängt

BLI UPPRINGD

Alla öppettider

Måndag–Torsdag 09.00-19.00Fredag 09.00-17.00Lördag stängtSöndag 12.00-16.00

Få vårt produktblad direkt till mejlen

INTRESSEANMÄLAN LÄXHJÄLP

Vi ringer upp inom 24 timmar för att svara på era frågor och diskutera det bästa upplägget för er.

MY ACADEMYS STYRELSE

Från vänster:

Per Hallius

F 1962

Styrelseordförande

 

Per Hallius har verkat inom management consulting i närmare 25 år, varav tio år som vd och sedermera ordförande för Boston Consulting Group i Sverige. Idag är Per oberoende rådgivare, styrelseledamot och investerare. Han är bland annat styrelseordförande för United Minds, styrelseledamot i Munters och seniorrådgivare till Nordic Capitals fonder. Per har en MBA från Harvard Business School.

Anna Tormodsson

F 1973

Styrelseledamot

 

Anna Tormodsson var förste anställd på My Academy och har under sina år på företaget främst jobbat med kund- och studiecoachkvalitet samt tagit fram företagets pedagogiska upplägg My Academy-metoden. Anna har tidigare jobbat med knowledge management på Comentelli.

Erik Brandberg

F 1980

Styrelseledamot

 

Erik Brandberg arbetar via Gullspång Invest med finansiella investeringar och utveckling av startups och mer mogna bolag. Gullspång har vid sidan om hälsovård, energi och mat särskilt fokus på utbildningsområdet. Erik har en bakgrund som managementkonsult på Connecta och Acando, med särskild erfarenhet inom strategiplanering och projektledning.

Ulrika Viklund (fd. Lindwall)

F 1981

Styrelseledamot

 

Ulrika Viklund är managing director för tv-streamingtjänsten Plejmo. Tidigare var hon chef för nya marknader på Spotify. Hon har fått flera utmärkelser för sitt ledarskap och har flera år i rad listats som topp 25 av Sveriges ”Framtidens kvinnliga ledare”. 2014 listades hon som nummer 2 i Sverige.

VILL DU JOBBA HOS OSS?

My Academy är ett snabbväxande företag med högt i tak. Vi söker alltid efter ambitiösa talanger som drivs av möjligheter till utveckling och påverkan. För att trivas hos oss måste du gilla ett högt tempo, vara extremt serviceinriktad och kunna ha många bollar i luften samtidigt.

Lediga tjänster just nu:

Rekryteringsansvarig Studiecoacher
Säljare

Du är alltid välkommen att skicka in din ansökan om du vill jobba på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser. Är du student och söker jobb som studiecoach? Vi är alltid intresserad av din ansökan! Klicka här!

SKICKA SPONTANANSÖKAN