Välkommen till My Academy

My Academy har sedan 2005 hjälpt tusentals elever till ökad studieglädje, högre motivation och bättre ämneskunskap.

  • Bättre ämneskunskap
  • Ökad studieglädje
  • Högre motivation
  • 94% Kundnöjdhet

Så funkar det

De flesta vänder sig till oss när eleven behöver hjälp med ämneskunskap eller en specifik kurs. Som förälder är det inte alltid lätt att ha konkret kunskap i de ämnen eleven läser.

Våra studiecoacher är utbildade i My Academys pedagogiska metod. De är kompetenta inom sina respektive ämnesområden, och kan även lära ut studieteknik, hjälpa till att göra inlärning roligt och bli ett viktigt bollplank.

Studiecoachen blir ofta mer än en läxhjälpare, och får rollen som mentor och förebild.

Eftersom långsiktiga samarbeten ger bäst resultat är Veckovispaketet vår mest populära tjänst. Vi vet också att vissa behöver mer flexibel läxhjälp, och kan därför erbjuda andra upplägg.

My Academy-metoden, en pedagogisk beprövad metod.

Skicka intresseanmälan

Tack, vi återkommer via telefon inom kort

Varför välja My Academy?

Personligt matchad Studiecoach

Vi lägger mycket tid och omsorg på att rekrytera, kvalitetssäkra och utbilda studiecoacher, innan vi matchar dem med eleven. Det är i relationen och förtroendet mellan studiecoach och elev som vi ser den stora utvecklingen hos elever - i allt från ämneskunskap, studieglädje, motivation och självförtroende.

Pedagogisk expertis

My Academy grundades redan 2005 och är ett av Sveriges ledande läxhjälpsföretag. Vi har lång pedagogisk erfarenhet som vi omsatt till My Academy-metoden, en metod som gör läxhjälp effektiv. Den pedagogiska kompetensen gör våra studiecoacher effektiva och professionella i sin läxhjälp.

Eleven i fokus

Vi vill att varje elev vi arbetar med får rätt stöd givet behov. Om ni av någon anledning vill byta studiecoach, hjälper vi er såklart att hitta en ny.

Vi finns alltid tillgängliga vid frågor och nås på 0771-46 00 00.