“Jag har jobbat med tusentals elever genom åren och kommit till några slutsatser som alltid visat sig stämma. Sätt konkreta mål som känns rimliga att uppnå. Arbeta med elevens egen motivation, den är avgörande. Följ upp ordentligt och visa på framgångarna. Det här har jag tillsammans med My Academy sammanfattat i det vi kallar My Academy-metoden™.”

Thomas HolmqvistMy Academys pedagogiska partner och "superpedagog" i SVT:s serie Klass 9A

My Academy-metoden™

MÅL

Varje samarbete med en ny familj börjar med att vi sätter upp övergripande mål tillsammans. Vad vill vi uppnå? Var står vi idag? Är det något som är extra svårt? Till varje träff formulerar studiecoachen och eleven sedan konkreta mål på vägen, små steg som tillsammans kan räcka hur långt som helst.

ARBETSSTRUKTUR

Att nå framgång i studier handlar om mer än att plugga formler eller glosor. Därför jobbar vi alltid med en kombination av ämneskunskaper, studieteknik och motivation. För vi vet att när skolarbetet går snabbare och är roligare, då kommer resultaten.

UPPFÖLJNING

Vi tycker om att göra saker och ting noggrant. Det syns till exempel på vårt sätt att dokumentera. Varje träff rapporteras och utvärderas. Efteråt kan förälder, elev och studiecoach via nätet eller smartphone se hur långt man hunnit och hur mycket som finns kvar att göra. Eller som en förälder sa till oss: ”Ibland loggar jag in bara för att påminna mig om hur långt vi har kommit på bara några veckor.”

Varje tillfälle följs upp
med en rapport om dagens
arbete. Länk till rapporten får du
via mejl. Du läser den direkt
på dator eller mobil.

SÅ KOMMER DU IGÅNG:

1

KONTAKTA OSS

Ring oss på 0771-46 00 00 eller skicka in en intresseanmälan som du fyller i här så kontaktar vi dig inom 24 timmar.

2

BEHOVSANALYS OCH MATCHNING

Vi börjar med att tillsammans gå igenom din familjs behov och rekommenderar utifrån det ett upplägg. Därefter återkommer vi med en studiecoach som passar.

3

NÖJD KUND-GARANTI

Om tjänsten inte lever upp till era förväntningar efter ett det första genomförda tillfället kan ni avbryta tjänsten utan ytterligare kostnad. Är ni inte nöjda med just er utvalda studiecoach gör vi ett nytt försök utan extra kostnad.

Mathleaks
Gasell_vinnare_2014