Läxhjälp med studiecoach

“Utan Ludvig hade skolan varit mycket svårare.”

“Utan Ludvig hade skolan varit mycket svårare.”
24/02/2022 anders
Lund

Utan Ludvig från Lund hade skolan varit mycket svårare för Erik. Ludvig är verkligen en förebild och har hjälpt Erik väldigt mycket, säger Eriks pappa.


Vi får varje dag höra om vilka resor elever gör med våra studiecoacher. Elever som alla har olika mål och utmaningar. Tillsammans är eleven och studiecoachen ett team som når nya höjder och drömmar.

Därför blir vi extra rörda när vi läser alla nomineringar till My Academy Heart Award. Elever och studiecoacher nominerar varandra för att uppmärksamma och berätta att du är bra!

Erik, som läser första året på gymnasiet, har haft läxhjälp i knappt två år. Hans studiecoach Ludvig hjälper honom med matten och tillsammans har de tagit sig förbi utmaningar.

Eriks pappa vill uppmärksamma resan som Ludvig och Erik gör. Han har nominerat Ludvig tre gånger till My Academy Heart Award.

När det var dags för terminens sista läxhjälpstillfälle i Lund fick Erik överraska Ludvig med blommor och ett stort grattis. Ludvig är en av tre vinnande studiecoacher!

Helt otroligt! Så roligt att bli nominerad! Jag blev så överraskad, berättar Ludvig. Jag blir själv inspirerad av Erik, av hans driv och att han är så motiverad. Det är verkligen kul att jobba tillsammans!

Så här löd nomineringen:

Ludvig har coachat vår son Erik med matten. Vi ser att Ludvig har gjort en klar skillnad genom att Erik i lugn och ro kunnat arbeta med de avsnitten som han känt sig osäker på och fått dem förklarade på ett sätt som vi föräldrar inte kan göra. Ludvig är samtidigt ett föredöme och en inspirationskälla för Erik genom sin egen utbildning på LTH (Lunds Tekniska Högskola). Erik kan här tydligt se att pluggandet ger resultat som ger möjligheten till fortsatta studier i det man kanske vill syssla med i framtiden.

Kom igång med läxhjälpen!

Intresseanmälan