Läxhjälp med studiecoach

Läxhjälp med My Academy

Läxhjälp från
toppstudenter!

Studiecoacher från Sveriges ledande universitet
Vår Läxhjälp Online

Hur kan My Academy hjälpa er?

Vi har hjälpt tusentals elever att höja sina betyg, förbättra sin studieteknik och öka motivationen med
läxhjälp online. Få digital läxhjälp av en toppstudent och fortsätt resan mot dina framtidsdrömmar!

Hitta studiecoach

Läxhjälp med studiecoacher från ledande universitet!

Hitta studiecoach

Bli studiecoach

Sveriges mest
flexibla extrajobb!

Bli studiecoach

laxhjalp

Senaste studiecoacher

  Varför My Academy?

  Digital läxhjälp med My Academy

  Läxhjälp Online
  som ger resultat

  Läxhjälp online är flexibelt och effektivt. Nyckeln är att planera och strukturera dina studier, för att undvika stressen som kan komma inför ett prov. Med vår hjälp får eleven en bättre studieteknik och ökad förståelse inom ämnet – vilket resulterar i högre betyg. Vi har hjälpt tusentals elever sen 2004 och jobbar enligt vad vi kallar My Academy-metoden. Ett beprövat arbetssätt som leder till bättre resultat och ökad studiemotivation. Kom igång med digital läxhjälp du också!

  Läs mer

  ”Utan läxhjälpen från My Academy så
  hade inte sonen Liam kunnat satsa på
  att bli MMA-proffs.”

  Sedan flera år tillbaka så har Laila Bagge och 16 årige sonen Liam Pitts tagit hjälp av My Academy med läxhjälp och studiecoachning. Utöver studierna så utövar Liam kampsport på absolut elitnivå, i våras blev han svensk mästare i fristilsbrottning.

  Läs mer

  laila-bagge-my-ac

  Det viktigaste av allt:
  My Academys studiecoacher

  – Våra läxhjälpare, även kallade studiecoacher, är studenter från de främsta högskolorna och universiteten, som brinner för att hjälpa sina elever att få bättre ämneskunskaper, studieteknik och motivation genom läxhjälp. Studiecoacherna har gått igenom vår omfattande rekryteringsprocess och blivit utbildade i vår pedagogiska metod – My Academy metoden – som tillämpas i vår läxhjälp och de har naturligtvis blivit bakgrundskontrollerade mot brottsregistret innan de kan jobba med läxhjälp.

  Läs mer

  Vilken studiehjälp söker du?

  Läxhjälp i högstadiet

  Fokus på studiemotivation, struktur och elevens utveckling. Vi erbjuder både allmän- samt ämnesspecifik läxhjälp för högstadieelever.

  Läs mer om läxhjälp på högstadiet

  Läxhjälp i gymnasiet

  Handplockad studiecoach som hjälper dig att höja betygen och få motivation. Vi har hjälpt många gymnasieelever att komma in på sin drömutbildning – bli en av dem!

  Läs mer om läxhjälp i gymnasiet

  Läxhjälp på universitet

  Privatundervisning för dig som läser avancerade studier vid universitet. Populärt är exempelvis hjälp under tekniskt basår eller programmering.

  Läs mer om läxhjälp på universitetet

  laxhjalp-fysik

  Populära ämnen inom läxhjälp

  Osäker på om vi har ämnet du söker privatlärare inom? Inga problem! Här nedanför hittar du en del av vårt utbud av ämnen som vi erbjuder privat läxhjälp inom. Det går förstås även bra att ta hjälp i flera ämnen.

  MattehjälpLäxhjälp BiologiLäxhjälp FysikLäxhjälp Kemi, Privatlärare EngelskaLäxhjälp Spanska, Programmering, Tekniskt basår.

  laxhjalp-goteborg

  Studiecoacher runtom i Sverige

  My Academy erbjuder läxhjälp online i hela Sverige. Intresset för att få digital läxhjälp har vuxit i rekordfart de senaste åren då det både är ett mer flexibelt alternativ till fysisk läxhjälp och ger konkreta resultat i de ämnen man behöver stöttning i. Att prenumerera på digital läxhjälp innebär att man löpande träffar sin privata studiecoach i vår läxhjälpsportal (som funkar ungefär som Microsoft Teams eller Google Meet) fast anpassad för privatlektioner. Nio av tio elever höjer betygen med vår läxhjälp online.

  My Academys läxhjälp

  • 94% Kundnöjdhet
  • 9 av 10 höjer betygen
  • +15 000 kunder
  • Alla ämnen/åldrar

  Intresseanmälan

  En av våra client managers ringer upp och hjälper er med er frågor

   Läxhjälp ger många fördelar

   Med läxhjälp kan du förbättra din studieteknik, få högre betyg och bättre resultat i skolan. Det blir roligare att gå i skolan, motivationen ökar och självförtroendet blir bättre. Studiecoachen hjälper till med läxorna, det blir som privatundervisning med din egen privatlärare. Privatläraren, som själv är student, blir en förebild och en mentor att se upp till.

   Vi erbjuder studiehjälp i alla ämnen, från matematik, fysik och kemi till engelska, franska, tyska, spanska och svenska. Välj att träffa studiecoachen hemma (tjänsten finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Lund) eller online. Alla våra studiecoacher arbetar enligt My Academy-metoden, ett väl strukturerat pedagogiskt upplägg. Vår läxhjälp gör skillnad!

   Varför My Academy?

   Eleven Elsa om läxhjälp från My Academy

   Både studieresultatet och självförtroendet förbättrades av läxhjälpen. Matematiken gick från att vara tråkigt till att bli någonting roligt och positivt.

   Så funkar det

   1. Utvärdera behov

   Vi börjar med ett samtal för att tydligt förstå vilka behov ni har och hur er målbild ser ut.

   2. Personlig matchning

   Vi väljer ut den studiecoach som passar eleven bäst utifrån ämneskunskap, mål och behov.

   3. Läxhjälpen är igång!

   Tillsammans med eleven sätter vi upp olika delmål som ska bereda vägen till det övergripande studiemålet under läxhjälpen.

   4. Utvärdering & uppföljning

   Våra professionella studiecoacher skickar en utvärdering efter varje tillfälle.

   My Academys läxhjälp – för studenter som vill bli bättre

   Vi hjälper elever i både grundskolan och gymnasiet med studiecoachning. Vanligast är att man anlitar My Academy när man som elev börjat få betyg. Till hjälp har man en toppstudent från något av Sveriges ledande universitet, som KTH, Chalmers eller Handelshögskolan. Vår professionella läxhjälp bygger på den pedagogiskt beprövade My Academy-metoden och ger bevisad effekt på studierna – nio av tio elever höjer sina betyg redan första terminen.

   Studiehjälp som gör mer än att höja betygen

   En studiecoach från My Academy är mer än en läxhjälpare. Det är en förebild och mentor som ger sin fulla uppmärksamhet och som kan bana vägen för att studenten får bättre självförtroende, förbättrad studieteknik och någon att se upp till – vilket kan öka såväl betygen som studentens självförtroende. Att ha en studiecoach brukar också ha en positiv inverkan på elevens motivation. Dels genom själva pedagogiken som bygger på delmål och långsiktiga mål. Men även genom att ha en extern person utanför familjen som pushar och inspirerar eleven.

   Flexibel hjälp med läxorna – på dina villkor

   Varje elev är unik och alla har olika behov. Därför är det viktigt med flexibel läxhjälp. Hos oss kan ni själva välja om ni vill ha läxhjälp i hemmet, på något bibliotek eller online. Man kan också välja om man vill träffa sin studiecoach regelbundet under terminen eller om man vill ha mer sporadisk läxhjälp, inför till exempel ett prov. Det går också bra att dela på läxhjälpen med en vän eller ett syskon utan extra kostnad. Möjligheterna är många.

   Rapportering till dig som förälder

   Du som förälder får en skriftlig rapport på mejl från er studiecoach efter varje studietillfälle. Utöver att beskriva vad de jobbat med så får du en bild av ditt barns förberedelser, koncentration och motivation. Här framkommer det också hur många timmar studiecoachen och eleven har träffats. Under första studietillfället kommer även studiecoachen göra en omfattande nulägesanalys av elevens befintliga nivå och målsättningar. Den kommer även följas upp efter sista tillfället och skickas till dig som förälder. På så sätt kommer ni att kunna se ert barns utvecklingskurva.

   Bli en av våra nöjda kunder

   My Academy har sedan år 2005 hjälpt över 15 000 elever att få bättre studieresultat. Och vi är väldigt stolta över att 94 procent är nöjda eller väldigt nöjda med sin studiehjälp enligt ett externt undersökningsföretag. Gå gärna in och läs våra kunders fina omdömen på Google och Trustpilot. Eller gör en intresseanmälan direkt så kommer någon av våra studieexperter kontakta er och förklara hur vi kan hjälpa just er.

   läxorna

   ”Studiecoachen har bidragit med ovärderlig hjälp att styra upp läxrutiner och studieteknik. Vår studiecoach bidrog inte bara med stöd i studerandet i form av peppning och instruerande i studieteknik. Hon kunde också erbjuda lite allmän livscoachning och att bara vara en bra förebild för våra studietrötta ungdomar. Hon blev som en ung vuxenkompis som kunde möta och resonera med barnen i alla typer av frågor.”

   / Förälder

   gymnasieprogram

   ”Tack för utomordentlig och snabbt arrangerat hjälp/fysik 2 för sonen som omgående fick en bra studiecoach från KTH. Efter endast några veckors intensiva studier har samarbetet resulterat i erhållen behörighet med väl godkänt i alla ämnesavsnitt. Allt efter vår överenskommelse och med hänsyn till sonens individuella behov. Detta är värt en eloge inte minst med tanke på vårt korta varsel och visat effektivitet från My Academy.”

   / Förälder

   Pris för läxhjälpen

   Priserna för läxhjälp varierar beroende på hur mycket hjälp man vill ha. My Academy har mycket konkurrenskraftiga priser och erbjuder i princip samma timpriser som konkurrenterna, trots att vi enbart har studiecoacher från ledande universitet. Priset börjar fr 390 kr/h.

   Låt en student göra jobbet!

   Du känner säkert till att vi endast anställer toppstudenter från de bästa universiteten och hjälper normalt ungdomar höja betygen genom läxhjälp. Men visste du att vi hjälper företag och organisationer på konsultbasis? Hos oss hittar du läxhjälpare tillika toppstudenter från skolor som KTH, Chalmers och Handelshögskolan. Unga människor med en gedigen utbildning, mycket motivation och flexibla scheman. Låter det intressant?

   Student to Business

   Välkommen till My Academys studieblogg! Här fördjupar vi oss inom intressanta ämnen som rör läxhjälp. Ta del av tips och insikter direkt från våra egna studiecoacher, kundberättelser och mycket mer.

   Kom igång med läxhjälpen!

   Intresseanmälan