Läxhjälp med studiecoach

Läxhjälp plus – intensiv läxhjälp med helhetsansvar

Med läxhjälp plus får du personlig läxhjälp 4 timmar i veckan och uppföljning via telefon. Allt för att coachen ska kunna ta ett helhetsansvar för elevens studier. 

Vi tar helhetsansvar för ditt barns studier

I tjänsten ingår personlig läxhjälp och studiecoachning två gånger i veckan, vardera två timmar, samt en tredje veckovis uppföljning via telefon/chatt. Allt för att coachen ska kunna ta ett helhetsansvar för elevens studier. Efter varje lektion får du som förälder en studierapport där er coach informerar om vad de arbetat med, vad som går bra, vad som är utmanande och vad eleven ska göra till nästa tillfälle.

Dessutom får du som förälder en månadsvis avrapportering från coachen, så att du är involverad och kan följa framstegen nära. Avrapporteringen sker på dina villkor, i skrift eller som ett personligt möte

Intensiv läxhjälp

I tjänsten ingår personlig läxhjälp och studiecoachning två gånger i veckan samt en telefonavstämning i veckan

För dig som förälder

Varje månad får du som förälder en avrapportering där studiecoachen går igenom elevens utveckling och nästa månads fokusområden. Dessutom får ni en studierapport efter varje tillfälle som er tonåring har träffat sin coach.

Branschens bästa studiecoacher

Samtliga av våra studiecoacher är själva toppstudenter från universitet som Handelshögskolan, KTH eller Karolinska Institutet. De har genomgått tester och utbildats i pedagogiken My Academy-metoden. De som väljs ut som pluscoacher är våra allra mest erfarna anställda och som har fått genomgående fina vitsord. Utöver att vara specialister på sina ämnen så utmärker de sig även genom sin pedagogiska skicklighet. De tillhör kort och gott toppskiktet av Sveriges studiecoacher.

Fördelar med Studiecoach Plus

 •  Studiecoachning i hemmet två gånger i veckan samt telefonavstämning
 •  Ses i hemmet eller online när ni är på resande fot
 •  Skriftlig utvecklingsrapport efter varje studietillfälle
 •  Månadsavstämning med dig som förälder
 •  Heldagskurs under våren inför nationella provet i matematik och inspirationsförläsning under hösten

Fr. 490 kr exkl. moms / h

Intresseanmälan Läxhjälp Plus

  Betygsgaranti

  Vi är ensamma om att kunna erbjuda betygsgaranti. Det innebär att om din tonåring, inte förbättrar sitt betyg i huvudämnet som vi hjälper till med, så kommer vi tillföra så mycket extrastöd som det krävs för att betyget ska höjas.

  När och var ni vill

  Om ni är på resande fot så kommer studierna ändå kunna fortlöpa som vanligt. Den enda skillnaden är att elev och studiecoach träffas över nätet och arbetar på vår uppskattade onlineplattform som är speciellt framtagen för läxhjälp.

  Personlig Key Student Manager

  Som förälder får ni en personlig kontaktperson på huvudkontoret som på nära håll kommer att följa och analysera er tonårings utveckling och dessutom meddela er om väsentlig information som rör studieutvecklingen. Ni erbjuds även personlig konsultation i början av uppdraget på vårt huvudkontor i Stockholm (eller online).

  Intresseanmälan

  My Academys läxhjälp

  • 94% Kundnöjdhet
  • 9 av 10 höjer betygen
  • +15 000 kunder
  • Alla ämnen/åldrar

  Intresseanmälan

  En av våra client managers ringer upp och hjälper er med er frågor

   Kom igång med läxhjälpen!

   Intresseanmälan