Läxhjälp med studiecoach

Läxhjälp online

Läxhjälp online – få studieresultat

My Academy har sedan 2005 hjälpt tusentals elever online till ökad studieglädje, högre motivation och bättre ämneskunskap. Tack vare vårt onlineverktyg så får du som elev en personlig relation till din studiecoach oavsett vart du befinner dig. Du kan till exempel sitta i Jönköping och få mattehjälp av en av våra fantastiska studiecoacher i Stockholm. Med Läxhjälp Online kan ni få hjälp med läxorna och skolarbetet var som helst i världen. Vi är ett av Sveriges största läxhjälpföretag och har vi över tusen engagerade och ambitiösa privatlärare (studiecoacher) inom alla områden, vare sig om du behöver mattehjälp online, samhällsorientering, slipa på språkkunskaperna, läxhjälp i fysik eller plugghjälp inom programmering. Vi kan även hjälp dig som går tekniskt basår och behöver hjälp.

 Kom igång med Läxhjälp online

 • Få privat hjälp studiehjälp framför datorn
 • Ingen bindningstid
 • Tillgång till studiecoacher från landets bästa universitet

Läxhjälp online fungerar precis som vanliga läxhjälpstillfällen, elev och studiecoach går igenom ämnen och problem som syftar att främja elevens kunskapsnivå och nå uppsatta mål. Den enda skillnaden är att elev och studiecoach träffas över nätet och arbetar på vår uppskattade onlineplattform som är speciellt framtagen för läxhjälp. Plattformen är utvecklad för optimal pedagogisk inlärning, där elever och studiecoacher kan använda sig av verktyg som kalkylator, dashboards och en inspelningsfunktion. Genom att spela in läxhjälpen kan eleven repetera lektionen vid behov, exempelvis inför nationella proven i matematik eller tentor. 

Är du av intresserad av pedagogisk studiehjälp ?

Kontakta oss för läxhjälp online redan idag.

Studera med My Academy – i hela Sverige

Läxhjälp online är en populär tjänst som är uppskattad av hundratals elever runt om i landet. Fördelarna med onlineundervisning är att kvaliteten är densamma som vid vanlig läxhjälp på My Academy samtidigt som det är en mer flexibel lösning. Chansen för en perfekt matchning ökar då distansen inte längre är ett problem. Exempelvis kan elevens behov och önskemål uppfyllas även om det inte finns en studiecoach tillgänglig i området. Vi har flera läxhjälpare som väntar på att ge dig personlig coaching och läxhjälp online.

 

Vanliga frågor och svar

Läxhjälp online

 • Varför ska jag välja läxhjälp online?

  Läxhjälp online har många fördelar, vilket gör det till ett populärt alternativ.

  Exempelvis är både elever och studiecoacher vana att navigera i den digitala miljön, och föredrar därför att träffas digitalt. En annan fördel är bekvämligheten samt tillgängligheten. Läxhjälp på nätet kan ges i hela Sverige, oavsett var du bor och vi kan därför snabbt hitta en privatlärare som matchar just dina unika behov.

   

 • Vad kostar läxhjälp online?

  Pris för läxhjälp online med My Academy börjar från 390 kr/h. Priset för onlineundervisning är snäppet lägre än vårt ordinarie pris, vilket beror på att kostnaden för reseersättning åt våra studiecoacher försvinner.

 • Hur fungerar läxhjälp online?

  Vår onlinetjänst fungerar i princip likadant som vår fysiska läxhjälp. I stället för att ses i hemmet eller ett bibliotek så träffas man online, via vår specialdesignade plattform för onlineundervisning. Studiecoachen och eleven kan kommunicera, skriva och diskutera det aktuella ämnet smidigt via sina datorer och kameror på plattformen. Vill du veta mer om läxhjälp online? Kontakta oss för rådgivning eller skicka en intresseanmälan i formuläret. 

   

 • För vem passar läxhjälp online?

  Att få hjälp med läxor online är en populär tjänst hos My Academy av flera skäl. Ibland efterfrågas digital studiehjälp i orter där det inte finns någon fysisk läxhjälp tillgänglig. Men det finns även många unga studenter som föredrar att ses online för att det är lättare att balansera mellan skola, deltidsjobb och fritidsaktiviteter. 

   

Läxhjälp Online från My Academy

Som ett av Sveriges största läxhjälpsföretag vill vi kunna erbjuda alla i Sverige våra tjänster. Då det inte är fysiskt möjligt för oss att finnas i alla orter har vi tagit fram tjänsten Läxhjälp Online för att ge elever möjligheten att nyttja läxhjälp på nätet oavsett var de bor i landet. Alla ska ha möjligheten att nå uppsatta mål och klara sig i skolan. Med vår läxhjälp på nätet får ditt barn hjälp med skolarbeten och läxor i lugn och ro framför sin egen dator i hemmets lugna vrå.

Detta samtidigt som en noga utvald universitetsstudent från ett av de största universiteten blir det stöd och den studiecoach ditt barn behöver för att förstå allt från matematik till fysik och språkläxor. Studiecoachen finns tillgänglig under hela det överenskomna läxhjälpstillfället online via chatt för att svara på frågor och vägleda eleven. Baserat på eleven/elevernas behov och syftet med läxhjälpen online (inför ett visst prov, nationella prov eller kontinuerlig hjälp med läxor under terminen) matchas ni med en lärare som passar eleven och just er familj bäst.

Så funkar det

1. Utvärdera behov

Vi börjar med ett samtal för att tydligt förstå vilka behov ni har och hur er målbild ser ut.

2. Personlig matchning

Vi väljer ut den studiecoach som passar eleven bäst utifrån ämneskunskap, mål och behov.

3. Läxhjälpen är igång!

Tillsammans med eleven sätter vi upp olika delmål som ska bereda vägen till det övergripande studiemålet under läxhjälpen.

4. Utvärdering & uppföljning

Våra professionella studiecoacher skickar en utvärdering efter varje tillfälle.

Studiehjälpen av studiecoacher

My Academy

My Academy har erbjudit läxhjälp i Stockholm sedan 2008. Studiehjälpen bedrivs av studiecoacher som följer en inlärningsmetod utvecklad av superpedagogen Thomas Holmqvist. Forskningen baseras på hur du på bästa sätt skapar resultat vid inlärning. Målet är att få upp elevernas studieresultat och höja motivationen att fortsätta plugga.

Visste du att 7 av 10 elever som erhållit läxhjälp från My Academy når högre resultat, och lika många känner ökad motivation, enligt en Novusundersökning gjord 2014?

My Academy sätter alltid eleven i centrum genom att tillhandahålla generösa garantier, bl.a. genom möjligheten att prova på läxhjälpen under 14 dagar.

En pedagogisk beprövad metod

My Academy Metoden

Läxhjälp från My Academy

Läxhjälp inom ditt ämne

Här finns vi

Läxhjälp i hemmet kan ges på följande orter.
I övriga landet erbjuder vi läxhjälp online:

My Academys läxhjälp

 • 94% Kundnöjdhet
 • 9 av 10 höjer betygen
 • +15 000 kunder
 • Alla ämnen/åldrar

Intresseanmälan

En av våra client managers ringer upp och hjälper er med er frågor

  Kom igång med läxhjälpen!

  Intresseanmälan