Läxhjälp med studiecoach

Laila Bagge -“Vi tjata jämt om läxor!”

Laila Bagge -“Vi tjata jämt om läxor!”
24/02/2022 anders
läxhjälp tjata

Så slipper du tjata om läxorna

Tvåbarnsmamman, programledaren och superentreprenören Laila Bagge tröttnade på att tjata på sin son Liam om matteläxorna.

– Eftersom jag är väldigt dålig på matte och på att lära ut så känner jag att det är extra viktigt att Liam får läxhjälp med just matten. Då lär han sig på rätt sätt och vi slipper bråka, säger Laila Bagge.


”Vi slipper bråka om matteläxan”

Laila Bagge bestämde sig redan för ett par år sedan att skaffa matteläxhjälp till sin son Liam, 12 år.

– Vi har bråkat många gånger. Som förälder känner jag att jag inte behärskar alla ämnen i skolan. Därför är det oerhört viktigt att jag får den hjälpen från My Academy, det hade inte funkat annars, säger Laila Bagge medan hon plockar undan i vardagsrummet.

Liam träffar en universitetsstudent en gång i veckan som går igenom matteläxan med honom och fokuserar på att öka motivationen för skolan och förbättra studietekniken. Helt enkelt lära ut hur han kan plugga effektivare.

– Mamma och jag ryker alltid ihop när vi gör matteläxan. Hon är så dålig på matte och förklarar inte som de gör i skolan. Då är det jätteskönt att ha en studiecoach, säger Liam.


”Han har fått bättre betyg i matte”

Liam själv tycker att det är toppen att ha en studiecoach. Han kommer att fortsätta med läxhjälp en gång i veckan i höst.

– Det har blivit en stor förändring sedan Liam började plugga med sin studiecoach! Han har blivit bättre på matte! Han har fått mycket bättre resultat på sina prov och högre betyg i matte, det är jättekul, säger Laila Bagge.

Kom igång med läxhjälpen!

Intresseanmälan