Läxhjälp med studiecoach

Carina Sunding “Nu kommer Oskar in på sitt gymnasieprogram!”

Carina Sunding “Nu kommer Oskar in på sitt gymnasieprogram!”
24/02/2022 anders
gymnasieprogram

Så hjälper du ditt barn mot bättre resultat i skolan!

Tycker du att det är svårt att veta hur du bäst hjälper ditt barn med läxorna så de kommer in på sitt gymnasieprogram? Många föräldrar får höra att det bästa sättet att hjälpa sitt barn att få högre betyg, är att plugga ännu mer. Men det är inte sant. Det gäller att plugga smartare!

– Oskar har hittat ett nytt sätt att plugga på med sin studiecoach. Han har blivit mer effektiv och tycker att allt har blivit lättare, säger Carina Sunding.


”Det är en utmaning med läxor!”

Carinas son Oskar har lättare dyslexi och inför årskurs nio ville de höja upp betygen för att han skulle kunna komma in på det gymnasieprogram han ville.

– Det har varit en utmaning för Oskar att hålla fokus när han ska läsa sina läxor. Det har gått i små stunder, men han håller inte koncentrationen hela vägen, säger Carina Sunding.


”Det var viktigt med en flexibel studiecoach”

Carina är VD och grundare för Sveriges största kvinnliga nätverk 4good, ett jobb som innebär mycket resor och event. Hon är mamma till fyra barn, två egna och två bonusbarn. Oskar bor varannan vecka hos henne och varannan vecka hos sin pappa, så det var viktigt att läxhjälpen var flexibel.

– Vi kontaktade My Academy för att Oskar skulle få läxhjälp. Vi ville ha en studiecoach som synkade med honom och som Oskar själv ville plugga tillsammans med för att öka motivationen. Han klickade verkligen med sin studiecoach Matilda, säger Carina.


”Nu har det blivit lättare!”

Oskars studiecoach Matilda pluggar ekonomi vid Stockholms universitet. De träffas en gång i veckan för att gå igenom läxorna och läxhjälpen har gett resultat.

– Det är häftigt att se hur någon kan utvecklas så mycket. Oskar är mer motiverad och han har höjt sina betyg med 35 meritpoäng, vilket jag tycker är jättebra. Han kommer in på det program han vill läsa på gymnasiet nu, säger Carina.

Kom igång med läxhjälpen!

Intresseanmälan