Läxhjälp med studiecoach

Kontakta oss

mattehjälp

My Academy har sedan 2005 hjälpt tusentals elever på högstadiet och gymnasiet till ökad studieglädje, högre motivation och bättre ämneskunskap. Vår passion är att få dig som elev att nå dina unika studiemål, oavsett om du jagar ett A eller kämpar för att rädda ett E.

Vad kul att du söker kontakt! 

Vill du ha kontakt med My Academy angående vår läxhjälp?
Telefonnummer:

0771-460000

Epost:

info@myacademy.se

Besöksadress:

Scheelegatan 8, 112 23 Stockholm

My Academys läxhjälp

studieteknik

Personligt matchad Studiecoach

Vi lägger mycket tid och omsorg på att rekrytera, kvalitetssäkra och utbilda studiecoacher, innan vi matchar dem med eleven. Det är i relationen och förtroendet mellan studiecoach och elev som vi ser den stora utvecklingen hos elever – i allt från ämneskunskap, studieglädje, motivation och självförtroende.

hjalp-med-laxor

Pedagogisk expertis

My Academy grundades redan 2005 och är ett av Sveriges ledande läxhjälpsföretag. Vi har lång pedagogisk erfarenhet som vi omsatt till My Academy-metoden, en metod som gör läxhjälp effektiv. Den pedagogiska kompetensen gör våra studiecoacher effektiva och professionella i sin läxhjälp.

Eleven i fokus

Vi vill att varje elev vi arbetar med får rätt stöd givet behov. Om ni av någon anledning vill byta studiecoach, hjälper vi er såklart att hitta en ny. My Academy erbjuder personlig läxhjälp i GöteborgStockholmMalmöLund och Uppsala. Vi finns även på fler orter dessutom erbjuder vi läxhjälp online.

Vi finns alltid tillgängliga vid frågor och nås på 0771-46 00 00.

Visselblåsning

My Academy har en visselblåsningsfunktion där du som anställd, konsult eller praktikant kan rapportera konkreta misstankar anonymt.

Besök vår sida för visselblåsning här.

 

My Academys läxhjälp

  • 94% Kundnöjdhet
  • 9 av 10 höjer betygen
  • +15 000 kunder
  • Alla ämnen/åldrar

Intresseanmälan

En av våra client managers ringer upp och hjälper er med er frågor

    Kom igång med läxhjälpen!

    Intresseanmälan