Läxhjälp med studiecoach

Läxhjälp Malmö – studiehjälp Malmö

laxhjalp-malmo

Läxhjälp i Malmö. Höj betygen med en studiecoach från Malmös ledande universitet! Kom förberedd till provet!

Läxhjälp Malmö – öka dina ämneskunskaper och höj betygen

My Academy erbjuder läxhjälp i Malmö för grundskolan, gymnasiet samt tekniskt basår. Med en personlig läxhjälpare får du verktygen för att lyckas i skolan och nå dina mål. Vår filosofi grundar sig i att erbjuda studiehjälp efter individens behov, och genomför alltid en noggrann matchningsprocess för att hitta bästa möjliga läxhjälpare för eleven. Hos oss kan du få hjälp med alla ämnen, där vårt mest efterfrågade tjänst är mattehjälp.

Läxhjälpen når ut till elever i regionen Malmö, Lund, Helsingborg, inklusive Höllviken och Skanör. Elever i grundskolan och gymnasiet kan ta del av läxhjälpen från våra engagerade studiecoacher. Varje elev får en grundlig behovsbedömning där målet är att skräddarsy läxhjälpen utefter elevens utmaningar och mål.

My Academy sätter alltid eleven i centrum och därför vill vi att varje elev ska nå sin fulla potential. Vårt främsta mål är att höja elevens kompetens för att förbättra sina studieresultat. Vi rekryterar studiecoacher främst från Malmö Högskola och Lunds Tekniska Högskola (LTH).

Ring oss:

0771-46 00 00

Så fungerar vår läxhjälp i Malmö

Majoriteten av My Academys kunder använder kontinuerlig läxhjälp, där eleven får stöd och privatlektioner från en studiecoach under en längre period. Tillsammans skapar elev och coach både kortsiktiga samt långsiktiga mål som ger synliga resultat. För dem som önskar intensiv läxhjälp, exempelvis inför nationella prov i matte, tillhandahåller vi klippkort. Klippkort är vår mest flexibla tjänst och brukas efter elevens preferens samt behov.

Få pedagogisk läxhjälp i Malmö

Vi har funnits i Malmö sedan 2008 och hjälpt tusentals elever att nå sina akademiska ambitioner. Studiehjälpen bedrivs av studiecoacher som följer en inlärningsmetod utvecklad av superpedagogen Thomas Holmqvist. Forskningen baseras på hur du på bästa sätt skapar resultat vid inlärning. Målet är att få upp elevernas studieresultat och höja motivationen att fortsätta plugga.

Visste du att 7 av 10 elever som erhållit läxhjälp från My Academy når högre resultat, och lika många känner ökad motivation, enligt en Novusundersökning gjord 2014?

My Academy sätter alltid eleven i centrum genom att tillhandahålla generösa garantier, bl.a. genom möjligheten att prova på läxhjälpen under 14 dagar.

Vanliga frågor och svar

Malmö

 • Hur lång är en privatlektion?

  En privatlektion varar i 2 timmar eller 90 minuter beroende på om läxhjälpen är online eller i hemmet.

 • Var erbjuder ni läxhjälpen?

  My Academy kan hjälpa dig med studierna i hela Malmö. För dig som bor en bit utanför Malmö erbjuder vi läxhjälp online, precis som vanligt fast digitalt!

 • Vad kostar läxhjälp i Malmö?

  Vårt pris börjar fr 390 kr/h. Spana alla våra tjänster och priser här.

 • Hur kommer jag igång med läxhjälp i Malmö?

  Vad roligt att du vill ha studiehjälp med My Academy! Fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig. När vi vet mer om elevens behov handplockar vi en passande läxhjälpare – och läxhjälpen kan börja!

Så funkar det

1. Utvärdera behov

Vi börjar med ett samtal för att tydligt förstå vilka behov ni har och hur er målbild ser ut.

2. Personlig matchning

Vi väljer ut den studiecoach som passar eleven bäst utifrån ämneskunskap, mål och behov.

3. Läxhjälpen är igång!

Tillsammans med eleven sätter vi upp olika delmål som ska bereda vägen till det övergripande studiemålet under läxhjälpen.

4. Utvärdering & uppföljning

Våra professionella studiecoacher skickar en utvärdering efter varje tillfälle.

Populära ämnen

Studiehjälpen av studiecoacher

My Academy

My Academy har erbjudit läxhjälp i Stockholm sedan 2008. Studiehjälpen bedrivs av studiecoacher som följer en inlärningsmetod utvecklad av superpedagogen Thomas Holmqvist. Forskningen baseras på hur du på bästa sätt skapar resultat vid inlärning. Målet är att få upp elevernas studieresultat och höja motivationen att fortsätta plugga.

Visste du att 7 av 10 elever som erhållit läxhjälp från My Academy når högre resultat, och lika många känner ökad motivation, enligt en Novusundersökning gjord 2014?

My Academy sätter alltid eleven i centrum genom att tillhandahålla generösa garantier, bl.a. genom möjligheten att prova på läxhjälpen under 14 dagar.

En pedagogisk beprövad metod

My Academy Metoden

Varför My Academy?

Digital läxhjälp med My Academy

Läxhjälp Online
som ger resultat

Läxhjälp online är flexibelt och effektivt. Nyckeln är att planera och strukturera dina studier, för att undvika stressen som kan komma inför ett prov. Med vår hjälp får eleven en bättre studieteknik och ökad förståelse inom ämnet – vilket resulterar i högre betyg. Vi har hjälpt tusentals elever sen 2004 och jobbar enligt vad vi kallar My Academy-metoden. Ett beprövat arbetssätt som leder till bättre resultat och ökad studiemotivation. Kom igång med digital läxhjälp du också!

Läs mer

”Utan läxhjälpen från My Academy så
hade inte sonen Liam kunnat satsa på
att bli MMA-proffs.”

Sedan flera år tillbaka så har Laila Bagge och 16 årige sonen Liam Pitts tagit hjälp av My Academy med läxhjälp och studiecoachning. Utöver studierna så utövar Liam kampsport på absolut elitnivå, i våras blev han svensk mästare i fristilsbrottning.

Läs mer

laila-bagge-my-ac

Det viktigaste av allt:
My Academys studiecoacher

– Våra läxhjälpare, även kallade studiecoacher, är studenter från de främsta högskolorna och universiteten, som brinner för att hjälpa sina elever att få bättre ämneskunskaper, studieteknik och motivation genom läxhjälp. Studiecoacherna har gått igenom vår omfattande rekryteringsprocess och blivit utbildade i vår pedagogiska metod – My Academy metoden – som tillämpas i vår läxhjälp och de har naturligtvis blivit bakgrundskontrollerade mot brottsregistret innan de kan jobba med läxhjälp.

Läs mer

Kom igång med läxhjälpen!

Intresseanmälan