Läxhjälp med studiecoach

Läxhjälp Lund – studiehjälp Lund

laxhjalp-lund

Läxhjälp i Lund. Få studieresultat med personlig läxhjälp från My Academy. 

Läxhjälp Lund – höj betygen och din studiemotivation

Med My Academy kan du få läxhjälp i Lund både i grundskolan samt på gymnasiet. Våra läxhjälpare hjälper dagligen hundratals elever med deras studier genom pedagogisk privatundervisning. Nå dina mål och få studiemotivation med personlig studiehjälp. Hos oss kan du få hjälp med alla ämnen, exempelvis mattehjälp, läxhjälp i fysik eller kemi.

I Lund finns det stor tillgång till personlig läxhjälp och många av våra mest uppskattade studiecoacher arbetar i området. Vi kan erbjuda läxhjälp i hemmet eller läxhjälp online till elever i grundskolan och på gymnasiet. Dessutom kan vi hjälpa till i de flesta vanliga ämnen i skolan. Många av våra kunder som anlitar oss för läxhjälp i Lund bor även i närliggande kranskommuner, som Nöbblelöv, Norra Fälanden, Östra Torn, Valkärra, Stångby och Professorsstaden.

My Academy har funnits på plats i Lund sedan 2004 och har hjälpt hundratals elever i staden. De allra flesta studiecoacherna i Lund är studenter på Lunds Universitet och har därför utmärkta ämneskunskaper. Vi fokuserar också mycket på att våra studiecoacher och privatlärare i Lund ska vara pedagogiskt skickliga och även förstå vikten av att vara en god förebild.

Ring oss:

0771-46 00 00

Så fungerar vår läxhjälp i Lund

Med My Academy kan du få kontinuerlig eller sporadisk läxhjälp i Lund. Många av våra kunder träffar sin studiecoach varje vecka under hela terminen, men även mer intensivt inför hektiska provperioder. Vår läxhjälp hjälper dagligen hundratals elever att höja betygen, bemästra studieteknik samt nå sina mål. Dessutom får de en hel del studieglädje på köpet, tillsammans med sin studiecoach!

Tillsammans skapar elev och coach både kortsiktiga samt långsiktiga mål som ger synliga resultat. För dem som önskar intensiv läxhjälp, exempelvis inför nationella prov i matte, tillhandahåller vi klippkort. Klippkort är vår mest flexibla tjänst och brukas efter elevens preferens samt behov.

7 av 10 höjer betygen

Visste du att 7 av 10 elever som erhållit läxhjälp från My Academy når högre resultat, och lika många känner ökad motivation, enligt en Novusundersökning gjord 2014?

My Academy sätter alltid eleven i centrum genom att tillhandahålla generösa garantier, bl.a. genom möjligheten att prova på läxhjälpen under 14 dagar.

Vanliga frågor och svar

Lund

  • Var kan jag få läxhjälp i Lund?

    I Lund erbjuder vi läxhjälp i hemmet, men även online. Vi har tillgängliga studiecoacher i hela Lund, de flesta är själva studenter vid Lunds universitet. Om man hellre träffar sin studiecoach på ett bibliotek eller café går det självklart bra!

  • Pris läxhjälp Lund?

    Vårt pris börjar fr 390 kr/h.

  • Hur kommer jag igång med läxhjälp i Lund?

    Vad roligt att du vill ha studiehjälp med My Academy! Fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig. När vi vet mer om elevens behov handplockar vi en passande läxhjälpare – och läxhjälpen kan börja!

Så funkar det

1. Utvärdera behov

Vi börjar med ett samtal för att tydligt förstå vilka behov ni har och hur er målbild ser ut.

2. Personlig matchning

Vi väljer ut den studiecoach som passar eleven bäst utifrån ämneskunskap, mål och behov.

3. Läxhjälpen är igång!

Tillsammans med eleven sätter vi upp olika delmål som ska bereda vägen till det övergripande studiemålet under läxhjälpen.

4. Utvärdering & uppföljning

Våra professionella studiecoacher skickar en utvärdering efter varje tillfälle.

Populära ämnen

Studiehjälpen av studiecoacher

My Academy

My Academy har erbjudit läxhjälp i Stockholm sedan 2008. Studiehjälpen bedrivs av studiecoacher som följer en inlärningsmetod utvecklad av superpedagogen Thomas Holmqvist. Forskningen baseras på hur du på bästa sätt skapar resultat vid inlärning. Målet är att få upp elevernas studieresultat och höja motivationen att fortsätta plugga.

Visste du att 7 av 10 elever som erhållit läxhjälp från My Academy når högre resultat, och lika många känner ökad motivation, enligt en Novusundersökning gjord 2014?

My Academy sätter alltid eleven i centrum genom att tillhandahålla generösa garantier, bl.a. genom möjligheten att prova på läxhjälpen under 14 dagar.

En pedagogisk beprövad metod

My Academy Metoden

Varför My Academy?

Digital läxhjälp med My Academy

Läxhjälp Online
som ger resultat

Läxhjälp online är flexibelt och effektivt. Nyckeln är att planera och strukturera dina studier, för att undvika stressen som kan komma inför ett prov. Med vår hjälp får eleven en bättre studieteknik och ökad förståelse inom ämnet – vilket resulterar i högre betyg. Vi har hjälpt tusentals elever sen 2004 och jobbar enligt vad vi kallar My Academy-metoden. Ett beprövat arbetssätt som leder till bättre resultat och ökad studiemotivation. Kom igång med digital läxhjälp du också!

Läs mer

”Utan läxhjälpen från My Academy så
hade inte sonen Liam kunnat satsa på
att bli MMA-proffs.”

Sedan flera år tillbaka så har Laila Bagge och 16 årige sonen Liam Pitts tagit hjälp av My Academy med läxhjälp och studiecoachning. Utöver studierna så utövar Liam kampsport på absolut elitnivå, i våras blev han svensk mästare i fristilsbrottning.

Läs mer

laila-bagge-my-ac

Det viktigaste av allt:
My Academys studiecoacher

– Våra läxhjälpare, även kallade studiecoacher, är studenter från de främsta högskolorna och universiteten, som brinner för att hjälpa sina elever att få bättre ämneskunskaper, studieteknik och motivation genom läxhjälp. Studiecoacherna har gått igenom vår omfattande rekryteringsprocess och blivit utbildade i vår pedagogiska metod – My Academy metoden – som tillämpas i vår läxhjälp och de har naturligtvis blivit bakgrundskontrollerade mot brottsregistret innan de kan jobba med läxhjälp.

Läs mer

Kom igång med läxhjälpen!

Intresseanmälan