Läxhjälp med studiecoach

Läxhjälp Helsingborg – studiehjälp Helsingborg

laxhjalp-helsingborg

Läxhjälp i Helsingborg. Är du i behov av läxhjälp i Helsingborg? Få studieresultat med My Academy.

Läxhjälp Helsingborg – få bättre studieresultat med personlig läxhjälp

My Academy har i många år erbjudit läxhjälp i Helsingborg med omnejd. Våra studiecoacher kan ses hemma hos er, på valfri lokal inne i Helsingborg eller över nätet via My Academy Online. Vår läxhjälp riktar sig främst till elever på grundskolan och gymnasiet och vi kan hjälpa till med de allra flesta ämnena.

De flesta studiecoacher i Skåne och Helsingborg pluggar på Lunds Universitet eller Malmö högskola och många studerar på Campus Helsingborg. Våra studiecoacher rekryteras efter deras ämneskunskaper, deras förmåga att förmedla den kunskapen samt deras sociala färdigheter. Vi sätter alltid eleven i centrum och arbetar för att alla elever ska nå sin fulla potential. Därför är våra studiecoacher utbildade i My Academy-metoden och vet vikten av att vara en god förebild.

Ring oss:

0771-46 00 00

Så fungerar vår läxhjälp i Helsingborg

Många av våra kunder som tar hjälp med läxor i Helsingborg har kontinuerlig undervisning med sin studiecoach. Privatlärare och elev ses några timmar varje vecka, och arbetar strukturerat utifrån en planering med både korta samt långsiktiga mål. För dig som önskar tillfällig läxhjälp, eller intensiv studiehjälp innan provtillfällen erbjuder vi även klippkort. Klippkort är vår mest flexibla tjänst där eleven kan anpassa studietakten vecka efter vecka.

Pedagogik och inlärning

I över 10 år har vi erbjudit läxhjälp i Helsingborg med studiehjälp. Läxhjälpen bedrivs av studiecoacher som följer en inlärningsmetod utvecklad av superpedagogen Thomas Holmqvist. Forskningen baseras på hur du på bästa sätt skapar resultat vid inlärning. Målet är att få upp elevernas studieresultat och höja motivationen att fortsätta plugga.

Visste du att 7 av 10 elever som erhållit läxhjälp från My Academy når högre resultat, och lika många känner ökad motivation, enligt en Novusundersökning gjord 2014?

My Academy sätter alltid eleven i centrum genom att tillhandahålla generösa garantier, bl.a. genom möjligheten att prova på läxhjälpen under 14 dagar.

Vanliga frågor och svar

Helsingborg

  • Hur lång är en privatlektion?

    En privatlektion varar i 2 timmar eller 90 minuter beroende på om läxhjälpen är online eller i hemmet.

  • Pris läxhjälp Helsingborg?

    Vårt pris börjar fr 390 kr/h. Spana alla våra tjänster och priser här.

  • Var kan jag få läxhjälp i Helsingborg?

    I Helsingborg erbjuder vi läxhjälp i hemmet, men även online. Vi har tillgängliga studiecoacher i hela Helsingborg, de flesta är själva studenter vid Campus Helsingborg eller Malmö högskola. Om man hellre träffar sin studiecoach på ett bibliotek eller café går det självklart bra!

Så funkar det

1. Utvärdera behov

Vi börjar med ett samtal för att tydligt förstå vilka behov ni har och hur er målbild ser ut.

2. Personlig matchning

Vi väljer ut den studiecoach som passar eleven bäst utifrån ämneskunskap, mål och behov.

3. Läxhjälpen är igång!

Tillsammans med eleven sätter vi upp olika delmål som ska bereda vägen till det övergripande studiemålet under läxhjälpen.

4. Utvärdering & uppföljning

Våra professionella studiecoacher skickar en utvärdering efter varje tillfälle.

Populära ämnen

Studiehjälpen av studiecoacher

My Academy

My Academy har erbjudit läxhjälp i Stockholm sedan 2008. Studiehjälpen bedrivs av studiecoacher som följer en inlärningsmetod utvecklad av superpedagogen Thomas Holmqvist. Forskningen baseras på hur du på bästa sätt skapar resultat vid inlärning. Målet är att få upp elevernas studieresultat och höja motivationen att fortsätta plugga.

Visste du att 7 av 10 elever som erhållit läxhjälp från My Academy når högre resultat, och lika många känner ökad motivation, enligt en Novusundersökning gjord 2014?

My Academy sätter alltid eleven i centrum genom att tillhandahålla generösa garantier, bl.a. genom möjligheten att prova på läxhjälpen under 14 dagar.

En pedagogisk beprövad metod

My Academy Metoden

Varför My Academy?

Digital läxhjälp med My Academy

Läxhjälp Online
som ger resultat

Läxhjälp online är flexibelt och effektivt. Nyckeln är att planera och strukturera dina studier, för att undvika stressen som kan komma inför ett prov. Med vår hjälp får eleven en bättre studieteknik och ökad förståelse inom ämnet – vilket resulterar i högre betyg. Vi har hjälpt tusentals elever sen 2004 och jobbar enligt vad vi kallar My Academy-metoden. Ett beprövat arbetssätt som leder till bättre resultat och ökad studiemotivation. Kom igång med digital läxhjälp du också!

Läs mer

”Utan läxhjälpen från My Academy så
hade inte sonen Liam kunnat satsa på
att bli MMA-proffs.”

Sedan flera år tillbaka så har Laila Bagge och 16 årige sonen Liam Pitts tagit hjälp av My Academy med läxhjälp och studiecoachning. Utöver studierna så utövar Liam kampsport på absolut elitnivå, i våras blev han svensk mästare i fristilsbrottning.

Läs mer

laila-bagge-my-ac

Det viktigaste av allt:
My Academys studiecoacher

– Våra läxhjälpare, även kallade studiecoacher, är studenter från de främsta högskolorna och universiteten, som brinner för att hjälpa sina elever att få bättre ämneskunskaper, studieteknik och motivation genom läxhjälp. Studiecoacherna har gått igenom vår omfattande rekryteringsprocess och blivit utbildade i vår pedagogiska metod – My Academy metoden – som tillämpas i vår läxhjälp och de har naturligtvis blivit bakgrundskontrollerade mot brottsregistret innan de kan jobba med läxhjälp.

Läs mer

Kom igång med läxhjälpen!

Intresseanmälan