Läxhjälp med studiecoach

Läxhjälp Göteborg – studiehjälp Göteborg

laxhjalp-goteborg

Läxhjälp i Göteborg. Våra läxhjälpare lär dig strukturera & planera dina studier. My Academy är störst i Sverige på läxhjälp. Kom förberedd till provet!

Läxhjälp Göteborg – få bättre studieresultat

Läxhjälp i Göteborg erbjuds för grundskolan och gymnasiet. Vi anser att det är viktigt att nivån anpassas till eleven. Oavsett vilket ämne du har behov av att få hjälp med så har My Academy studiecoacher i Göteborg med rätt kompetens. 

Vi har idag elever som får läxhjälp i områden som centrala Göteborg, Örgryte, Torslanda och Hisingen. Det är allt ifrån elever som kämpar för att klara ett D till dem som vill säkra ett A. Vi hjälper till i alla ämnen men vanligast är att eleverna vill ha hjälp med matematik eller moderna språk. Läxhjälp i Göteborgs erbjuds även online för de som önskar.

De flesta av våra studiecoacher har en påbörjad eller avslutad högskoleutbildning från Göteborgs Universitet, Lärarhögskolan eller Chalmers. De har en djup ämneskunskap, stort engagemang och god pedagogisk förmåga. Samtliga har genomgått My Academys pedagogiska tester och utbildning. En stor del av våra studiecoacher kan erbjuda läxhjälp inom matematik, programmering, fysik och språk.

Läs mer om våra studiecoacher.

Ring oss:

0771-46 00 00

Så fungerar vår läxhjälp i Göteborg

Vår populäraste tjänst är kontinuerlig läxhjälp, där en privatlärare och elev träffas under en längre period för att befästa sina ämneskunskaper. Upplägget ger inte endast synliga studieresultat, utan bygger även upp en gynnsam studieteknik för individen. Inför nationella prov eller intensiva provperioder är även vårt klippkort en populär tjänst i Göteborg.

Varje samarbete med eleven påbörjas med en kompetensbedömning för att på så sätt anpassa läxhjälpen så att eleven kan nå sin fulla potential. Målet är att eleven ska uppnå sina önskade studieresultat och känna sig motiverad att fortsätta utveckla sig själv. Med en privatlärare i Göteborg får du personlig studiehjälp som ger resultat!

Vår pedagogik

Vi har funnits i Göteborg sedan 2008 och hjälpt tusentals elever att nå sina akademiska ambitioner. Studiehjälpen bedrivs av studiecoacher som följer en inlärningsmetod utvecklad av superpedagogen Thomas Holmqvist. Forskningen baseras på hur du på bästa sätt skapar resultat vid inlärning. Målet är att få upp elevernas studieresultat och höja motivationen att fortsätta plugga.

Visste du att 7 av 10 elever som erhållit läxhjälp från My Academy når högre resultat, och lika många känner ökad motivation, enligt en Novusundersökning gjord 2014?

My Academy sätter alltid eleven i centrum genom att tillhandahålla generösa garantier, bl.a. genom möjligheten att prova på läxhjälpen under 14 dagar.

Vanliga frågor och svar

Göteborg

  • Hur kommer jag igång med läxhjälp i Göteborg?

    Vad roligt att du vill ha studiehjälp med My Academy! Fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig. När vi vet mer om elevens behov handplockar vi en passande läxhjälpare – och läxhjälpen kan börja!

  • Pris läxhjälp i Göteborg?

    Vårt pris börjar fr 390 kr/h.

  • Var kan jag få läxhjälp i Göteborg?

    My Academy kan hjälpa dig med studierna i hela Göteborg. För dig som bor en bit utanför Göteborg erbjuder vi läxhjälp online, precis som vanligt fast digitalt!

Så funkar det

1. Utvärdera behov

Vi börjar med ett samtal för att tydligt förstå vilka behov ni har och hur er målbild ser ut.

2. Personlig matchning

Vi väljer ut den studiecoach som passar eleven bäst utifrån ämneskunskap, mål och behov.

3. Läxhjälpen är igång!

Tillsammans med eleven sätter vi upp olika delmål som ska bereda vägen till det övergripande studiemålet under läxhjälpen.

4. Utvärdering & uppföljning

Våra professionella studiecoacher skickar en utvärdering efter varje tillfälle.

Populära ämnen

Studiehjälpen av studiecoacher

My Academy

My Academy har erbjudit läxhjälp i Stockholm sedan 2008. Studiehjälpen bedrivs av studiecoacher som följer en inlärningsmetod utvecklad av superpedagogen Thomas Holmqvist. Forskningen baseras på hur du på bästa sätt skapar resultat vid inlärning. Målet är att få upp elevernas studieresultat och höja motivationen att fortsätta plugga.

Visste du att 7 av 10 elever som erhållit läxhjälp från My Academy når högre resultat, och lika många känner ökad motivation, enligt en Novusundersökning gjord 2014?

My Academy sätter alltid eleven i centrum genom att tillhandahålla generösa garantier, bl.a. genom möjligheten att prova på läxhjälpen under 14 dagar.

En pedagogisk beprövad metod

My Academy Metoden

Varför My Academy?

Digital läxhjälp med My Academy

Läxhjälp Online
som ger resultat

Läxhjälp online är flexibelt och effektivt. Nyckeln är att planera och strukturera dina studier, för att undvika stressen som kan komma inför ett prov. Med vår hjälp får eleven en bättre studieteknik och ökad förståelse inom ämnet – vilket resulterar i högre betyg. Vi har hjälpt tusentals elever sen 2004 och jobbar enligt vad vi kallar My Academy-metoden. Ett beprövat arbetssätt som leder till bättre resultat och ökad studiemotivation. Kom igång med digital läxhjälp du också!

Läs mer

”Utan läxhjälpen från My Academy så
hade inte sonen Liam kunnat satsa på
att bli MMA-proffs.”

Sedan flera år tillbaka så har Laila Bagge och 16 årige sonen Liam Pitts tagit hjälp av My Academy med läxhjälp och studiecoachning. Utöver studierna så utövar Liam kampsport på absolut elitnivå, i våras blev han svensk mästare i fristilsbrottning.

Läs mer

laila-bagge-my-ac

Det viktigaste av allt:
My Academys studiecoacher

– Våra läxhjälpare, även kallade studiecoacher, är studenter från de främsta högskolorna och universiteten, som brinner för att hjälpa sina elever att få bättre ämneskunskaper, studieteknik och motivation genom läxhjälp. Studiecoacherna har gått igenom vår omfattande rekryteringsprocess och blivit utbildade i vår pedagogiska metod – My Academy metoden – som tillämpas i vår läxhjälp och de har naturligtvis blivit bakgrundskontrollerade mot brottsregistret innan de kan jobba med läxhjälp.

Läs mer

Kom igång med läxhjälpen!

Intresseanmälan