”Utan hjälpen från My Academy så hade inte sonen Liam kunnat satsa på att bli MMA-proffs.”

Laila Bagge kontaktade My Academy för att få hjälp med sonen Liams matematik och spanska.

Sedan flera år tillbaka så har Laila Bagge och 16 årige sonen Liam Pitts tagit hjälp av My Academy med läxhjälp och studiecoachning. Utöver studierna så utövar Liam kampsport på absolut elitnivå, i våras blev han svensk mästare i fristilsbrottning.


– Som förälder känner jag att jag inte behärskar alla ämnen i skolan. I synnerhet matematik som jag upplever blivit väldigt mycket svårare än är jag var ung. Dessutom så slutade det ofta med bråk när jag skulle hjälpa Liam med studierna, säger Laila Bagge.

När Liam blev äldre så började han med kampsport, något som mycket tid från hans skolarbete. Utöver att klara studierna så skulle han även hinna med att träna i princip varje dag. Dessutom var han med i serien "Lailaland" på TV3. Trots detta så har Liam hittills lyckats hantera studierna.

– Att få läxhjälp från My Academy har varit oerhört viktig , annars hade det hade inte funkat. Utan hjälpen från My Academy så hade inte Liam kunnat satsa på att bli elitidrottare. De har varit väldigt flexibla med tider och anpassat sig efter Liams träningstider, berättar Laila Bagge.

Laila menar att ett godkänt studieresultat är en förutsättning för att Liam ska kunna uppnå sin stora dröm att bli MMA-proffs. Om till exempel en skada skulle sätta stopp för karriären så måste Liam ha något annat än MMA att satsa på. Klarar han skolan så har han möjlighet att studera vidare på något universitet

Följ Liams resa mot toppen här på Instagram.