Läxhjälp från My Academy och Covid-19

Upprätthåll studierna med vår onlineplattform!

Givet nuvarande situation, med stängda gymnasieskolor och onlineutbildningar i spåren av Covid-19 är vi flexibla i leveransen av vår läxhjälp. Alla kunder, nuvarande och nytillkomna kan välja om de vill träffa sin studiecoach i hemmet eller online i vår egen onlineplattform, som är speciellt framtagen för läxhjälp.

My Academy var först ut i Sverige med att erbjuda läxhjälp online för ca fem år sedan och har sedan dess hjälpt tusentals elever i vår onlineplattform. Erfarenhet är nyckeln till framgångsrik läxhjälp och det gäller särskilt läxhjälp online. My Academy är ensamma i branschen om att uteslutande anställa universitetsstudenter som studiecoacher aspirerar på att tillhandahålla branschens bästa läxhjälp oavsett om den levereras i hemmet eller online. Vi känner oss därför helt säkra i att vi kan hjälpa er klara denna prövande period.

Läxhjälp Online från My Academy

  • Träffa er studiecoach 1-2 gånger per vecka.
  • Skriftlig rapport till dig som förälder efter varje träff.
  • Anteckningarna sparas på din dator.
  • Alla studiecoacher går på ledande universitet.

Tjänsten har ingen bindningstid, utan sägs enkelt upp med 30 dagars varsel. Allt för att ge er trygghet i dessa osäkra tider.

Alla våra coacher är utbildade i My Academy Metoden och bygger undervisningen kring tre grundpelare: ämneskunskap, motivation och studieteknik.

Vår onlinetjänst har dessutom ett mycket förmånligt pris på 390 kr/h om ni väljer att ses en gång i veckan och 370 kr/h om ni väljer att ses två gånger i veckan. Varje lektion är 90 minuter och vi kan sätta igång hjälpen inom en dag.


Befintlig kund

Vi har kopplat upp alla befintliga kunder på vår onlineplattform för att möjliggöra läxhjälp online. Ni väljer själva tillsammans med er studiecoach hur ni föredrar att träffas. Givetvis ska ni undvika att ses om elev eller coach uppvisar sjukdomssymptom. Kontakta kundtjänst info@myacademy.se om du har fler frågor.

Ny kund

Intresset för våra onlinetjänster har ökat lavinartat, men nu när även universiteten stänger ner får våra anställda studiecoacher mer tid för läxhjälp. Vi kan därmed hjälpa er både under dagstid och under kvällstid. Fyll i intresseanmälan till höger så kommer någon av våra client managers kontakta dig med mer info.


Nyttiga länkar

1177 Vårdguiden
Ring vid behov 1177 för sjukvårdsrådgivning och vägledning i vården. Läs mer på www.1177.se

113 13
Om du har allmänna frågor om det nya coronaviruset (covid-19), ring det nationella informationsnumret 113 13

Folkhälsomyndigheten
För aktuell information och rekommendationer, se folkhalsomyndigheten.se.