My Academy – Läxhjälp i hela Sverige

0771-46 00 00

Idag: 9.15-20

Idag: 9-20

Idag: 9-20

Idag: 9-20

Idag: 9-17

Idag: Stängt

Idag: Stängt

94% kundnöjdhet

9 av 10 höjer betygen. Testa du också!

My Academy erbjuder personlig läxhjälpare med individuell studieplan i alla vanliga ämnen för grundskola och gymnasium. Personlig studiecoach
My Academy erbjuder personlig läxhjälpare med individuell studieplan i alla vanliga ämnen för grundskola och gymnasium. Förbättrad studieteknik
My Academy erbjuder personlig läxhjälpare med individuell studieplan i alla vanliga ämnen för grundskola och gymnasium. Ökad motivation

Tre enkla steg till en personlig studiecoach!


  1. Vi gör en personlig matchning bland tusentals studiecoacher
  2. Klart! Nu börjar resan mot bättre resultat och studieglädje

Våra kunder är nöjda. Mycket nöjda.

Läs fler kundberättelser

Hur går det till?

1. Utvärdera behov

Vi börjar med ett samtal för att tydligt förstå vilka behov ni har. Ring våra rådgivare på 0771-46 00 00 eller fyll i en intresseanmälan här.

Vi matchar personligen eleven med den perfekta studiecoachen för läxhjälpen.

2. Personlig matchning

Nu börjar matchningen! Vi har tusentals studiecoacher och väljer ut den som passar eleven bäst utifrån ämneskunskap, mål och behov.

Läxhjälp ger ökad motivation, bättre studieteknik och högre resultat

3. Läxhjälpen är igång!

Nu börjar resan mot bättre resultat, ökad motivation och studieglädje! Prova på i 14 dagar.

Vill du veta mer?

Därför ger vår läxhjälp resultat.

När du blir bättre på att planera och strukturera dina studier så blir läxorna roligare. Genom att hitta den studieteknik som passar dig bäst så minskar stressen inför skolans utmaningar. Vi hjälper dig att förstå grunderna i ämnet, repeterar och ser till att du kommer förberedd till proven. För att försäkra oss om att varje läxhjälpstillfälle är som mest effektiv så jobbar alla våra studiecoacher enligt My Academy-metoden. Det är därför vår läxhjälp ger resultat!

My Academy Läxhjälp modell

Studievodden med Zara och Hugo

Världsartisten och studenten Zara Larsson har haft läxhjälp med My Academy i många år. Med hjälp av My Academys läxhjälp har hon tagit sig igenom gymnasiet samtidigt som hon har blivit en världsstjärna. Nu har hon och hennes studiecoach Hugo, tillsammans med läxhjälpsföretaget My Academy, lanserat en serie med inspirerande vodcasts där de tillsammans diskuterar ämnen som målsättning, läxhjälp och förebilder.

Vi hoppas kunna motivera och inspirera alla elever där ute att tro på sig själva och våga gå sin egen väg.

Se alla avsnitt av Studievodden
Zara Larsson och hennes studiecoach Hugo har tillsammans med My Academy lanserat Studievodden

Det viktigaste av allt: My Academys studiecoacher.

– Våra läxhjälpare, även kallade studiecoacher, är studenter från de främsta högskolorna och universiteten, som brinner för att hjälpa sina elever att få bättre ämneskunskaper, studieteknik och motivation genom läxhjälp. Studiecoacherna har gått igenom vår omfattande rekryteringsprocess och blivit utbildade i vår pedagogiska metod – My Academy metoden – som tillämpas i vår läxhjälp och de har naturligtvis blivit bakgrundskontrollerade mot brottsregistret innan de kan jobba med läxhjälp. Vi ser alltid till att eleven blir matchad med rätt studiecoach som kan hjälpa eleven på bästa möjliga sätt med läxhjälp utifrån elevens behov. Ni har alltid rätt att byta studiecoach som ger läxhjälp under tjänstens gång.

Bild på studeicoacher
Trustpilot

Läxhjälp ger många fördelar.

Med läxhjälp kan du förbättra din studieteknik, få högre betyg och bättre resultat i skolan. Det blir roligare att gå i skolan, motivationen ökar och självförtroendet blir bättre. Studiecoachen hjälper till med läxorna, det blir som privatundervisning med din egen privatlärare. Studiecoachen, som själv är student, blir en förebild och en mentor att se upp till.

Vi erbjuder läxhjälp i alla ämnen, från matematik, fysik och kemi till engelska, franska, tyska, spanska och svenska. Välj att träffa studiecoachen hemma (tjänsten finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Lund) eller online. Alla våra studiecoacher arbetar enligt My Academy-metoden, ett väl strukturerat pedagogiskt upplägg. Vår läxhjälp gör skillnad!

En hög med läroböcker, högst upp ett häfte med My Academys logotyp