Intensivkurser
Inför nationella provet
Helgkurs
Intensivkurser
Inför nationella provet
Helgkurs
Intensivkurser
Inför nationella provet
Helgkurs
SÅ FUNGERAR DET
ANMÄL DIG

Ring oss på 0200-58 00 60 eller skicka en intresseanmälan så kontaktar vi dig och bekräftar din anmälan till en av våra intensivkurser. Du får då en plats i en grupp anpassad efter din kunskapsnivå.

KURSUPPLÄGG

Under två intensiva dagar går vi igenom samtliga moment som ingår i kursen. En intensivkurs hos My Academy innefattar mycket undervisningstid med plats för frågor. Allt material ingår.

KUNSKAPSGARANTI

Om deltagaren efter intensivkursen har kvarvarande frågor erbjuder My Academy uppsamlingstillfällen. Deltagaren får då möjlighet till repetition och att få svar på sina sista frågor av kunniga kursledare.

INTENSIVKURS - VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR
VAD ERBJUDER NI FÖR INTENSIVKURSER?

Vi erbjuder intensivkurser i matematik för elever som går i åk 9 och på gymnasiet. Kurserna i studieteknik erbjuder vi från åk 7. Läs mer om vilka datum som gäller för respektive kurs här. Vårt flaggskepp är matematikkurserna inför nationella proven som under 8 intensiva timmar hjälper deltagaren att toppa formen inför nationella provet. Intensivkurserna i studieteknik gör dig extra redo för terminsstarten samtidigt som de ger dig studiekunskaper som du kommer att ha nytta av under alla dina studieår.

VILKA ÄR KURSLEDARE?

Alla våra kursledare för våra intensivkurser har extraordinära mattekunskaper och dokumenterade resultat i ryggen. De har genomgått vår internutbildning för kursledare med bland annat didaktiska råd från vår pedagogiska samarbetspartner, Thomas Holmqvist.

VAD INGÅR?

I våra intensivkurser ingår allt material utom grafräknare. Deltageren får övningsbok, formelsamling, penna, sudd, linjal, block och mapp.

HAR NI NÅGON KUNSKAPSGARANTI?

Vi vill bara ha nöjda kursdeltagare. Därför erbjuder vi de kursdeltagare som har frågor kvar efter en intensivkurs hos oss att komma på uppsamlingstillfälle. Där besvarar våra kursledare eventuella kvarvarande frågor inför provet.

Mathleaks
Kom igång här!
Jobba hos oss
Fb-logo Instagram-logo